Zomer van de Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Als er een ongeluk gebeurt terwijl u de vriend van een kind meeneemt, wat zijn dan uw risico's

bepaal waarde auto

 

Je hebt wat kindervrienden in de auto meegenomen en er heeft zich een verkeersongeval voorgedaan. Een van deze kinderen raakte gewond. Betaalt u?

Nadat de kinderen naar het feest zijn gegaan, ga je ze opzoeken en breng je meteen wat vrienden mee. Of u kunt uw kind met een klasgenoot naar hun kamer brengen. Wat als je onderweg een ongeluk krijgt?

je bent niet fout

Als andere bestuurders verantwoordelijk zijn voor het ongeval, dekt hun aansprakelijkheidsverzekering de door uw inzittenden geleden schade. De schade die uw kind en uzelf lijden, komt in dat geval ook voor rekening van de verzekeringsmaatschappij. U neemt zelf geen risico’s.

Jij bent verantwoordelijk

Zelfs als u verantwoordelijk bent voor het ongeval, hoeft u zich financieel niet al te veel zorgen te maken. Uw eigen BA-verzekeringsmaatschappij vergoedt uw passagiers immers de geleden verliezen. Dit heeft niet alleen betrekking op de vrienden van uw kinderen, maar ook op uw eigen kinderen. Integendeel, uw eigen schade wordt niet vergoed. Deze kunt u apart afdekken door een zogenaamde rijbewijsverzekering af te sluiten.

Nakoming

Zorg ervoor dat alle passagiers veiligheidsgordels dragen. Bovendien mag uw aantal passagiers het wettelijk toegestane bereik niet overschrijden. Als je dit doet, zijn er risico’s. Hier kunt u uw risico’s nauwkeurig begrijpen: te veel passagiers in de auto: u neemt deze risico’s.

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!

4 redenen waarom meer klanten kiezen voor jonge occasie

Of de economie nu herstelt of traag is, één ding is zeker: iedereen houdt van onderhandelen. Jonge gebruikte auto’s zijn tegenwoordig een van de meest populaire keuzes bij autodealers. Dit is niet verwonderlijk.

Een jonge occasion is onmiddellijk beschikbaar

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/30-4-redenen-waarom-meer-klanten-kiezen-voor-jonge-occasie/