Zomer van de Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Een bloemetje sturen als beterschaps-wens

 

Wil je iemand beterschap wensen, maar vind je een whatsappje te afgezaagd? Als er een kaartje bezorgd wordt, dan is dat vaak al een leuke verrassing, maar je overbluft de ontvanger helemaal met een bosje bloemen. Een bos bloemen is er in veel verschillende kleuren en sommige bloemisten hebben zelfs speciale ‘beterschapsboeketten’.

Bloemen laten bezorgen

Je kunt zelf een bloemetje kopen en die bij de patiënt langsbrengen. Of je dat lukt is natuurlijk de vraag: is de zieke thuis of in het ziekenhuis of een verzorgingstehuis? Heb je te maken met bezoekersuren? Lukt het je om binnen die tijd te komen? Of is er misschien besmettingsgevaar en wil je zelf liever niet naar binnen? Dan kun je ook bloemen laten bezorgen door een bloemist in de buurt. Er zijn ook online bloemisten, waar je het bloemetje dat je wenst te sturen kunt uitzoeken en de online bloemist zorgt ervoor dat het bloemetje uiteindelijk geleverd wordt. Dat is snel te doen in de koffiepauze op het werk of als je na een lange werkdag op de bank ploft.

Het persoonlijk maken van een online bloemetje versturen

Bloemen bezorgen bij iemand die ziek is, is hartstikke attent! Je kunt een bloemetje nog persoonlijker maken door er een kaartje bij te voegen met een persoonlijke beterschapswens. Of alleen de namen van bijvoorbeeld de familie, je gezin of collega’s. Je kunt ervoor kiezen om een klein kaartje toe te voegen, die je vaak bij de bloemist ziet en die aan het boeket wordt gebonden. Je kunt ook kiezen voor een groter kaartje, zodat je meer tekst hebt óf vul het boeket aan met een cadeautje, zoals een reep chocolade (niet bij buikklachten), een knuffel of bestel er een mooie vaas bij. Helemaal mooi als er mensen in het ziekenhuis liggen, om toch een fleurig boeket en een prachtige vaas in de kamer te hebben.

Online bloemisten

Er zijn online bloemisten waar je je boeket dus kunt bestellen. Hier zijn meerdere aanbieders in, wees zeker dat het om een bloemist gaat die kwaliteit levert. Een voorbeeld is Regiobloemist, die samenwerkt met bloemisten uit iedere regio in Nederland. Die bloemisten zijn geselecteerd op kwaliteit en bezorgen de bloemen persoonlijk.

https://www.regiobloemist.be/