Zomer van de Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Het Trouwalbum

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen.

De voorbereidingen zijn misschien al in volle gang. Je geniet natuurlijk eerst nog van het aanzoek en je verteld je beste vrienden en familie het feestelijke nieuws. Dan begint er een zoektocht want een bruiloft is een hele organisatie.

Je begint natuurlijk het uitzoeken van een trouwlocatie, waar willen jullie trouwen en welke trouwlocatie past bij jullie? Als jullie die locatie hebben vastgezet en de datum hebben geprikt kan je verder je bruiloft invullen. Je gaat op zoek naar een mooie trouwjurk, je kiest een mooi pak uit. Je bekijkt de website van bruidsfotograaf Amsterdam of bruidsfotograaf Arnhem, maar je gaat ook op zoek naar trouwringen. Er is zoveel te regelen. Maar we gaan even terug naar de bruidsfotograaf, want ook daarin moet je keuzes maken. Een professionele trouwfotograaf werk in principe door het hele land dus je kan een fotograaf uitzoeken die helemaal bij jullie past. De stijl is belangrijk maar er moet ook een fijne klik zijn met de fotograaf. Maar eerst zoek je uiteraard op de stijl van een fotograaf. En soms zit die fotograaf gevestigd in bijvoorbeeld brabant en wonen jullie in noord holland. Geen paniek je pluist eerst de website uit, spreekt de stijl jullie aan en niet geheel onbelangrijk…. de tarieven die de bruidsfotograaf hanteerd kunnen en willen jullie dat betalen?
Als dat zo is stuur je de desbetreffende fotograaf een mail of je belt de fotograaf. Dat kan bruidsfotograaf Den Bosch of bruidsfotograaf Nijmegen zijn. Voordat je een afspraak maakt kan je eerst nog wat informatie inwinnen bijvoorbeeld. Je kan bij de fotograaf langs gaan maar je kan uiteraard ook een skype gesprek inplannen.

In ieder geval zal de fotograaf een trouwalbum aanbevelen, want in dat album komen de allermooiste en belangrijkste foto’s van jullie bruiloft. De fotograaf zal in samen werking met jullie de foto selectie maken. Daarna zal de fotograaf een mooi ontwerp maken van die foto’s, op die manier wordt elke pagina een apart en mooi verhaal. Het verhaal van jullie bruiloft op een prachtige wijze verteld. Je zal alle emoties en momenten weer opnieuw beleven.

bruiloft

En denk nou niet aan een suf ouderwets trouwalbum met daarin geplakte foto’s en passe partouts. Tegenwoordig zijn er prachtige en luxe albums. De omslagen zijn er in zoveel kleuren en materiaal dat de mogelijkheden oneindig zijn. Op die manier wordt het een echt boek, een boek met jullie verhaal. Jullie namen bijvoorbeeld verwerkt op de cover en ook de trouw datum zal op de voorkant te zien zijn. Niemand anders heeft dan zo’n boek, alleen jullie. En je kan natuurlijk ook nog een miniatuur versie bestellen bij de fotograaf. Wellicht vinden jullie ouders of getuigen dat wel een mooi en bijzonder kado.

 

https://corrinep.nl/