Zomer van de Fotografie
Image default
Aanbiedingen

Tape bedrukken

Het bestelproces bij 123Bedrukte Tape is een beetje anders dan bij andere webshops, de producten worden niet in een online “mandje” geplaatst maar de bestelling wordt per mail verstuurd naar 123Bedrukte Tape. Wanneer de bestelling door wordt gezet zal er altijd een bevestiging worden gestuurd zodat het duidelijk is dat de bestelling is geplaatst. Niet alleen voor de bedrukte tape maar ook voor de standaard tape is het nodig om een mail te sturen en de bestelling door te geven.

Voor de bedrukte tape gaat het proces anders dan bij de standaard tape. Bij dit proces moet ook een mail worden gestuurd naar 123Bedrukte Tape en vervolgens wordt er een mail terug verzonden om de ontbrekende gegevens aan te vullen. Voor het aanvragen van een bedrukte tape soort is er een document nodig voor de bedrukking die op de tape geplaatst moet worden en daarnaast ook de PMS kleuren waar de tape mee bedrukt moet worden.

Het is van groot belang dat de PMS kleuren worden aangevraagd en geen CMYK of RGB kleuren. PMS kleuren staat voor pantone matching system, dit zijn unieke kleuren met een eigen kleurnummer. Niet alle PMS kleuren zijn mogelijk bijvoorbeeld niet de kleuren zilver/goud dit is het geval i.v.m. de metaaldeeltjes in de kleuren. 123Bedrukte Tape maakt gebruik van de Formula Guide Solid Coated waaier. Hier staan alle kleuren die gebruikt kunnen worden voor de bedrukte tape.

Drukproef

Tijdens het bestelproces van de PVC bedrukte tape zal er voordat de tape daadwerkelijk besteld wordt altijd een drukproef worden gestuurd voor de uiteindelijke check. De drukproef is eigenlijk een generale van de uiteindelijke bedrukking die op de tape wordt geplaatst. Het versturen van de drukproef is ideaal voor het goedkeuren van de bedrukking of alles naar wens is en natuurlijk om te zien hoe de uiteindelijke bedrukking er uit komt te zien.

 

https://www.123bedruktetape.be/