Zomer van de Fotografie
Image default
Banen en opleidingen

Projectingenieur

Projectingenieur

Voor onze klant regio Tielt zoeken we een Projectingenieur hout-en huizenbouw.

Jouw takenpakket:

Je werkt mee aan de ontstaan en optimalisatie van de bestaande producten : bijgebouwen, zonwering, gevelbekleding en poorten. Je maakt meetstaten op en zet bouwplannen om in technische tekeningen. Je maakt de tekeningen productieklaar en bent het aanspreekpunt voor het werkplaats en de klanten. Je werkt nauw bijeen met sales en productontwikkeling, alsmede met externe architecten. Je coördineert de ontstaan van een opzienbarend product : hout- en huizenbouw. Je voert een marktonderzoek uit en brengt alle technische specificaties in toegangsbewijs : epb, vormgeving tellen, zonwering,. . . Je legt hiervoor zowel inwendig als uitwonend contacten. Je werkt een procesflow uit, doet werfbezoeken en coördineert projecten van a tot z. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

Aanbod :

Een groeiend familiebedrijf met oog voor vernieuwing en kwaliteit. Een verantwoordelijke functie met aansporing en veel interne en externe contacten. Als projectingenieur ontvang je de opportuniteit om initiatief te consumeren en een onderscheid te lepelen om zo bij te dragen aan de welving van het winkelbedrijf en haar duurzaam strategische groeidoelstellingen. Een competitief salarispakket in een dynamische en uitdagende werkomgeving.

Jouw profiel

Je beschikt over een masterdiploma aansturing hout of bouw, of gelijkwaardig door ervaring. Een ruime ervaring met hout- en huizenbouw is noodzakelijk. Je bent analytisch sterk, werkt accuraat en gedetailleerd. Je denkt graag out of the box. Je bent een vlotte communicator, zowel in je rapportering naar het beheer als naar de betrokken operatoren. Je bevindt je graag op de werkvloer om op een praktische wijze analyses te doen, oplossingen te zoeken/bespreken en verbeteringen in te voeren. Je bent vertrouwd met ms office en kan werken met 3d cad-software, solidworks. Kennis van het inherent planning sema is een pluspunt. Je communiceert vlot in het nederlands. Leveranciers en onderaannemers uitkiezen en de werfuitvoering natellen, stuklijsten, specificaties en notities van de plannen vaststellen en actualiseren, technische gegevens, foto ‘s, juridische elementen,. . . Verenigen voor de ontwikkeling van de plannen, leveranciers consulteren bij de voorkoop en aankoop van tastbaar, functionele, fysische, afmetings-, structurele of geometrische vereisten voor onderdelen, producten,. . . Vaststellen en begroten, het terrein opmeten of de niveauverschillen, reliëfs,. . . Vaststellen met behulp van topografische papieren, metingen,. . . , schema ‘s, detailtekeningen en plannen van de projecten, installaties en inrichtingen opstellen of bijstellen volgens de normen en vereisten, de bouwheer aanraden en technisch ondersteunen ( bouwmethode, soort assemblage,. . . )

Master industriële wetenschappen : constructietechniek

https://www.nieuwejobs.com/job/q/job-vacature.html