Bedrijfsfotografie Aardappelindustrie

Een heerlijke zomerse fotoklus!

In een mooie zomerse week in juli toerde de bedrijfsfotograaf van STUDIOVHF door Nederland om voor AvikoPotato een aantal van hun aardappeltelers te portretteren. De foto’s zouden gebruikt worden voor diverse marketing communicatie doelstellingen, waaronder de nieuwe website. Opdrachtgever Kwoot reclame en communicatie, is geen onbekende in de agrarische industrie. Al eerder fotografeerde STUDIOVHF uit Zwolle voor Kwoot in de grondverzetmarkt, landbouwmechanisatie en akkerbouw. Ook zijn er voor diverse reclame-uitingen modellen in de studio gefotografeerd met agrarische attributen.

(Aviko aardappeltelers in Gelderland, Limburg, Zeeland en de Flevopolder)

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is wellicht wel de meest afwisselende tak van de fotografie. Bovenstaande zomerse plaatjes zijn natuurlijk super om te doen. Het komt echter ook voor dat de fotograaf van STUDIOVHF op zijn buik in een broedstal ligt bij 37 graden, een hoge luchtvochtigheid tussen duizenden kuikens. Maar ook interieurfotografie van high tech melkpoeder mengsystemen in een super strakke steriele ruimte. Spectatculaire foto’s van lassen en vrezen, bouwprojecten, transport en logistiek, verkoopbinnendienst en portretten van medewerkers. Belangrijk bij het selecteren van een bedrijfsfotograaf is te kijken naar veelzijdigheid. Een bedrijf kan immers een ZZP-er zijn, MKB-er maar ook een internationaal opererend chemieconcern of zorginstelling.

Fotograaf Zwolle is die bijzonder veelzijdige fotograaf. In de loop der tijd is er voldoende ervaring opgedaan in sportfotografie, architectuur en interieurfotografie, reclame en portret. Een arsenaal aan analoge en moderne digitale technieken worden gebruikt om het mooiste fotografisch beeld neer te zetten. Bij het fotograferen op locatie is het belangrijk ruimtelijk inzicht te kunen com,bineren met het onder controle brengen van de locale lichtomstandigheden. De portretten van bovenstaande akkerbouwers zijn tegen het licht in gefotografeerd en de schaduwzijde van het gezicht is ingevuld met flitslicht. Hierdoor blijft de zomerse sfeer behouden. STUDIOVHF is een meester in het naar de hand zetten van bestaand licht en het combineren met flitslicht. Van een subtiel invulflitsje, een reflectiescherm of het volledig wegflitsen van fel zonlicht door middel van high speed flash, alle technieken staan ter beschikking.

Interieurfotografie

Ook door heel Nederland worden door Fotograaf Zwolle interieurs en vastgoed gefotografeerd. Vastgoed wordt gefotografeerd voor bedrijfsmakelaars, projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen. Interieurfotografie is doorgaans in opdracht van interieurbouwers, afbouwbedrijven, interieurarchitecten en toeleveranciers aan de bouw. Interieurfotografie is een niche binnen de niche en het aantal fotografen die dit goed onder de knie hebben in Nederland is op een (of een paar) handen te tellen. STUDIOVHF fotografeert interieurs van Franeker tot Susteren en  IJmuiden tot Hengelo.

Wij nodigen u uit het uitgebreide portfolio op de site te bekijken.

https://www.studiovhf.com/gallery-bedrijfsfotografie/aviko-potato-aardappeltelers