Bijzondere trouwkaartjes voor die ene dag…

Trouwkaartjes zelf maken en bestellen

Trouwen. Misschien wel de mooiste dag uit uw leven. Een dag waar je echt naartoe leeft en waarvoor ook veel moet gebeuren. Eén belangrijk aspect is natuurlijk de uitnodiging. Hoe ga je deze versturen? Wat moet erop en hoe maak je de uitnodigingen net iets anders dan normaal? Kaartcollectie.nl biedt alles op het gebied van trouwkaarten en uitnodigingskaarten. Hierbij een update van onze nieuwe collectie en de nieuwe trends.

Nieuw en hip: Save the date kaarten

Een trouwerij heeft natuurlijk die ene bijzonder datum. Dat is dé dag dat jullie elkaar het ‘Ja’ woord gaan geven. Van te voren hebben jullie hier samen goed over nagedacht. Wordt het een voorjaarsbruiloft, in de zomer of toch in het najaar? Wat het ook gaat worden, die datum MOET vastgezet worden bij vrienden, kennissen en familie. Wat momenteel erg hip is zijn de zogenaamde ‘save the date’ trouwkaarten. Dit zijn eigenlijk uitnodigingskaarten waarop de datum duidelijk staat vermeld dat er iets bijzonders gaan gebeuren. Ontvangers kunnen dan ruim van te voren op de hoogte zijn van de datum en deze dus in hun agenda zetten. Hoe je deze kaartjes vormgeeft hangt helemaal aan af van uw wensen. Uitschuifbaar, klapkaart vorm of gewoon. Alles is mogelijk. Ook in formaten kunnen we bij Kaartcollectie.nl meedenken met uw wensen.

Erg populair: Trouwkaart zelf maken

Natuurlijk zijn er tegenwoordig honderd-en-een verschillende soorten trouwkaartjes met de meest uiteenlopende printjes. Van exclusief tot ludiek of komisch. Noem het maar op of wij hebben het online te koop staan in onze webshop. Toch zien we een trend dat klanten toch liever kiezen voor een eigen gemaakte trouwkaart. Een eigen ontwerp met een eigen gemaakte boodschap, foto of tekst is erg populair. Bij Kaartcollectie.nl kunt u selecteren op basis van een thema, een kaartkleur of onderwerp.

De mogelijkheden zijn divers, van hippe en trendy trouwkaarten tot romantische trouwkaarten en je kunt zelf tekst toevoegen of een trouwkaart met foto maken. Een proefdruk maken is hierbij altijd gratis en vrijblijvend. U stuurt ons het ontwerp met tekst en foto toe, dan zorgen wij voor een digitaal ontwerp. Bent u tevreden dan kunnen we een echte sample laten maken om vervolgens deze definitief te laten bedrukken.

Jubileumkaarten voor bijzondere huwelijken

Bent u 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar of zelfs 40 jaar getrouwd? Dan is dat natuurlijk enorm bijzonder en een prachtig moment om dat te vieren met vrienden en familie. Onze jubileumkaarten zijn speciaal bedoeld voor bronzen, gouden en diamanten huwelijken. Kies uit één van onze vele bijzondere kaartjes of maak zelf een eigen jubileum kaart door deze naar wens aanpassen met een eigen jaartal. Gewoon omdat het kan!

https://www.kaartcollectie.nl