De trouwkaartentrends van 2018!

Trouwen is voor de meeste mensen het mooiste dag van je leven. Toch is er vooraf genoeg te regelen om het feest te laten slagen. Je kunt een weddingplanner regelen en alles uit handen geven. Maar veel mensen vinden het leuk juist zelf alles te regelen. De uitnodigingskaarten sturen naar vrienden, familie en kennissen is de 1e stap die je zet. Voor degene die op zoek zijn naar huwelijkskaarten, hebben wij van Kaartcollectie.nl enkele tips en trends voor je op een rij gezet waar je wat aan hebt.

Marmer in huwelijkskaarten is hip!

Marmer is inmiddels niet meer weg te denken uit onze levens! Waar deze trend begon met subtiele huisdecoraties en accessoires – laptophoezen, telefoonhoesjes en achtergronden,- is marmer inmiddels ook terug te vinden in hippe trouwkaarten. Eindelijk! De classy look van marmer maakt het dat deze trend misschien wel het populairst is van alle trouwkaartentrends van 2018. Als je op zoek bent naar een modern ontwerp voor de uitnodigingen, kies dan voor een marmerprint van klassiek wit, grijs of zwart, of ga voor een romantische uitstraling en kies roze marmer, of een andere zachte kleur die terugkomt in de rest van de viering. Succes gegarandeerd!

Toppunt van romantiek

Voor veel mensen is een mooie bruiloft het toppunt van romantiek. Misschien ken je zelf het gevoel wel: een stel dat je goed kent geeft elkaar het jawoord en voor je het weet schieten de tranen je in de ogen: niet van verdriet, maar gewoon omdat al die liefde en al dat prille geluk je recht in je hart raakt. Dat is toch pure romantiek? En de setting maakt het natuurlijk helemaal af? Hoe heb jij het gedaan? Een festival wedding of een bohemian wedding?

Je eigen trouwkaarten met foto van het aanstaand bruidspaar

Misschien hebben jullie wel een lievelingsfoto waar jullie samen smoorverliefd op prijken? Als dat geen mooie persoonlijke touch is! Denk je even in hoe leuk het is om een uitnodiging op de deurmat te vinden waar jullie tweetjes prominent voorop staan. Iedereen weet direct wat er gaat gebeuren met een trouwkaart met foto van de aanstaande bruid en bruidegom! Bij Kaartcollectie.nl kun je nu heel voordelig trouwkaarten laten drukken.

Trouwkaarten in een romantische vintage stijl

De vintage look zie je ook dit jaar weer volop. Denk aan romantische bloemenprints in pastelkleuren of vintage bordeaux, rustige prints en romantische lettering. Dit is een stijl met een trendy basis, maar met meer ‘franje’. Aquarel, oud roze en het Liberty bloemenpatroon staan centraal. Deze stijl kenmerkt zich door de kleine details, zoals etiketten vetertjes en labeltjes. Een jubileum vieren kan natuurlijk ook! Hiervoor zijn er speciale kaarten beschikbaar als je bijv. 25 jaar bent getrouwd.

https://www.kaartcollectie.nl