De vele toepassingen van acrylaat

Tegenwoordig wordt acrylaat veel gebruikt in plaats van glas. Acrylaat is vele malen sterker dan glas, een stuk lichter qua gewicht en ook nog eens goedkoper. Overal waar je om je heen kijkt, wordt deze veelzijdige kunststof toegepast. Om een paar voorbeelden te noemen: bushokjes, tuinhuisjes, balies, voorzetramen, dierenverblijven en nog veel meer. Acrylaat, of plexiglas in de volksmond, is gemakkelijk te bewerken. Dat maakt dat het een zeer geliefd materiaal is bij onder meer de beglazingssector. Bij Vink Acrylaat koop je acrylaat kant en klaar in diverse soorten en maten. Platen, buizen en blokken zijn altijd op voorraad maar kunnen ook in overleg in afwijkende maten en vormen besteld worden.

Bijzondere projecten

Wil je echt een bijzondere uitstraling geven aan huis of kantoor? Op dit moment is een trap gemaakt van acrylaat een echte trend. Zo’n prachtige, heldere trap geeft natuurlijk optisch meer ruimte en veel licht. Daarnaast ziet het er supermodern uit. Acrylaat is makkelijk schoon te houden met een vochtige doek. Voor dergelijke trappen wordt meestal gegoten acrylaat gebruikt aangezien dit nog sterker is dan geëxtrudeerd acrylaat. Niet alleen trappen zijn razend populair in acrylaat. Wat dacht je van eenvoudige naambordjes? Ze kunnen gemaakt worden in allerlei trendy kleuren en maten. Wie wil er niet zo’n leuk en opvallend naambordje bij de voordeur? Kortom, acrylaat kent vele mogelijkheden zowel voor megagrote projecten, maar ook voor de klusjes in- en om het huis. 

Acrylaat op maat gemaakt

Wil je weten wat Vink Acrylaat te bieden heeft? Neem dan eens een kijkje op de website en kies de kleuren, maten en diktes waar je precies naar op zoek bent. Vink heeft een uitgebreide collectie voor zowel bedrijven als voor doe-het-zelvers. Uiteraard kunnen de vakmensen van Vink alles nauwkeurig op maat maken zodat je dit zelf niet meer hoeft te doen. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten!