Zomer van de Fotografie
Image default
Dienstverlening

Carrosserieherstellingen die uw auto opnieuw doen stralen

Er wordt niet altijd bij stilgestaan, maar een auto is zoveel meer dan enkel de verborgen onderdelen. Net zoals bij de mens, is de ‘verpakking’ een van de grootste en belangrijkste organen. Dat is bij een auto niet anders. Het valt onmiddellijk op wanneer de buitenkant van de wagen beschadigd is, wat afdoet aan de algemene schoonheid ervan. Daarom zijn carrosserieherstellingen belangrijker dan het op het eerste gezicht misschien lijkt.

Ontstaan vanuit een passie voor wagens

Voor alle soorten carrosserieherstellingen, kleine of grote, moeilijke of gemakkelijke, kunt u terecht bij Carrosserie Kris uit Grobbendonk. Deze garage is al jarenlang gespecialiseerd in diverse soorten carrosserieherstellingen en restauraties. Aan het hoofd staat zaakvoerder Kris Schoenmakers. Hij startte zijn loopbaan als koetswerkhersteller in een carrosserie, en evolueerde in de loop der jaren naar meestergast. Met de opgedane kennis voelde hij het kriebelen om zelf een eigen zaak te openen. Zo zag Carrosserie Kris in 208 het levenslicht. Sindsdien is de garage een gevestigde waarde in Grobbendonk en ver daarbuiten. Werkelijk iedereen kan er met zijn of haar wagen terecht voor onder meer spuiten van brommers, poorten, afvoerbuizen en volledige wagens. In welke kleur dat gebeurt, bepaalt u volledig zelf. Wilt u uw wagen terug in zijn oorspronkelijke staat herstellen? Dan gaan het team van Carrosserie Kris op zoek naar de perfecte kleur. Nadat uw wagen door deze experts onder handen is genomen, ziet niemand nog dat er ooit schade aan was. U kunt ook kiezen voor een totale make-over, en uw wagen volledig in een nieuwe kleur laten spuiten.

Geef uw wagen uit handen aan de experts van deze garage

Naast hedendaagse wagens, voert bovengenoemde garage ook carrosserieherstellingen uit bij oldtimers. Meer nog, het is een van hun specialiteiten. Oldtimers uit alle decennia zijn welkom bij Carrosserie Kris. Ze nemen iedere wagen met de nodige voorzichtigheid onder handen, en zorgen ervoor dat deze in zijn originele staat hersteld wordt en nog vele jaren meegaat. Iedere klant kan gedurende een herstelling trouwens gratis gebruikmaken van een vervangwagen. Zo kunt u zich steeds verplaatsen!

https://www.carrosseriekris.be/