Zomer van de Fotografie
Image default
Dienstverlening

Een deskundige asbestinventarisatie uw gebouw laten inspecteren

Asbest is een mineraal. Zoals u zelf wel al zal weten is dat mineraal een gevaar voor uw gezondheid. Daarom streeft Vlaanderen ernaar om tegen 2040 een asbestveilige omgeving te zijn. Men verplicht daarom gebouweigenaars om te beschikken over een asbestattest. Dat is een inventaris dat kan meegegeven worden aan potentiële kopers of huurders. Zo’n asbestattest verkrijgt u door een deskundige asbestinventarisatie te laten langskomen voor een inspectieronde van uw gebouw. Zoekt u een bedrijf die beschikt over zulke deskundigen? Dan kunt u terecht bij Asbimotion uit Oud-Turnhout. Het bedrijf wordt geleid door Joeri Wittenberg en bestaat al meer dan 15 jaar. Daardoor kunt u rekenen op een efficiënte werkwijze en veel expertise bij eender welk asbestproject.

Een vlotte en veilige inspectieronde van uw gebouw

Asbimotion positioneert zich als een ervaren asbestconsultant. Door de vele jaren ervaring kunt u er terecht voor verschillende zaken, denk maar aan een asbestinventaris opstellen, projectbeer en advies rondom het beheren of verwijderen van asbest. Heeft u een deskundige asbestinventarisatie nodig voor het opstellen van een asbestinventaris? Dan komt hij of zij langs om uw gebouw te inspecteren en alle risicovolle, asbesthoudende materialen in kaart te brengen. Wilt u het bedrijf inschakelen voor projectbeheer van uw asbestproject? Dan mag u rekenen op een totale projectopvolging van a tot z. Verder kunt u ook onafhankelijk advies krijgen rond welke verwijderingsfirma u het beste inschakelt voor uw project.

Kies voor een betrouwbare partner

Heeft u vragen over de werkwijze van een deskundige asbestinventarisatie? Of wilt u meer weten over de diensten van Asbimotion in het algemeen? Surf dan naar de website van het asbestbedrijf. Daar vindt u alle informatie terug die u nodig heeft om een deskundige asbestinventarisatie in te schakelen. U leest er ook meer over de andere diensten waarvoor u een beroep kunt doen op het bedrijf.

https://www.asbimotion.be/