Zomer van de Fotografie
Image default
Dienstverlening

Een feilloze EPC-keuring in Limburg: daar staan deze energiedeskundigen voor garant

Wanneer je een EPC-keuring laat uitvoeren voor een woning of pand in Limburg of elders in Vlaanderen is het belangrijk dat dit correct wordt uitgevoerd. Een foute of onvolledige keuring draagt immers bij tot een mogelijke vertraging van het verkoop- of verhuurproces. Dat laatste is iets wat je als eigenaar uiteraard kost wat kost wilt vermijden. Voor een feilloze EPC-keuring in Limburg is Nepeba uit Genk dan ook dé perfecte kandidaat. Bovendien kan je als eigenaar van een woning of pand al jouw energievragen bij hen kwijt.

Deze deskundigen zorgen voor een zo optimaal mogelijke EPC-score

Een zo laag mogelijke EPC-score: dat wil je gewoon als eigenaar halen. Zeker vandaag is een woning die niet veeleisend is qua energie en verwarming een écht verkoopsargument. Ook als verhuurder doe je er alle voordeel mee wanneer jouw pand zuinig is qua energieverbruik. Op die manier haal je steeds een hoog rendement. Niet alleen heeft een representatieve EPC-score een ecologische, maar eveneens een financiële waarde. Een EPC-score zo goed mogelijk optimaliseren is dan ook essentieel. En die EPC-score nog meer optimaliseren na de EPC-keuring van jouw woning in Limburg of elders doe je door een blowerdoortest te laten doen. Maar wat houdt een blowerdoortest nu juist in? Wanneer je een blowerdoortest gaat laten doen, kom je meer te weten over de luchtdichtheid van jouw woning. Met dat laatste wordt voornamelijk gekeken en gemeten hoe de lucht in jouw woning ontsnapt. Een blowerdoortest laten doen, is altijd interessant. Bij problemen kom je immers te weten waar er zich eventuele scheurtjes bevinden in de wand van je woning. Anderzijds geeft een blowerdoortest jou accurate waarden van de luchtdichtheid in jouw woning. Bij een standaard EPC-keuring wordt bij dat laatste immers gewerkt met een – veelal negatievere – standaardwaarde. Door dit specifiek te laten meten door de experten van Nepeba kan je een winst doen tot wel twaalf punten op jouw EPC-score.

Maak nog vandaag een afspraak om jouw EPC-score te optimaliseren

Laat het aan de experten van Nepeba uit Genk over om de EPC-score van jouw woning volledig te optimaliseren. Dat doen ze enerzijds met accurate metingen en anderzijds geven ze helder advies waar in jouw woning er zich verbeterpunten situeren qua energiezuinigheid. Bezoek hun website vandaag nog en raadpleeg hun gegevens om een afspraak te maken.