Zomer van de Fotografie
Image default
Dienstverlening

Een professionele luchtdichtheidstest in uw woning

Wilt u een professionele luchtdichtheidstest laten uitvoeren? Schakel dan de hulp in van Thermodetect in Beervelde. Of het nu om een huis, appartement of groot bedrijfsgebouw gaat, geen enkel gebouw vormt een probleem voor de experten. Het bedrijf is een erkend tester van luchtdichtheid en gebruikt enkel de meest moderne apparatuur voor een optimaal resultaat. Alleen specialisten kunnen de luchtdichtheid in elke ruimte meten op korte tijd. Zo bent u in een sneltempo op de hoogte van alle luchtlekken in het gebouw die u kunt aanpakken. Het maakt niet uit of dit gebouw bewoond is of dat het om nieuwbouw gaat.

Vertrouw op dit bedrijf om de luchtdichtheid te meten

De luchtdichtheid meten gebeurt steeds met een grote ventilator die de experten in de deuropening plaatsen. Bij Thermodetect kunnen ze met professioneel materiaal elk gebouw probleemloos in een mum van tijd testen. Als het resultaat van de luchtdichtheidstest bekend is, maken de specialisten een rapport voor u op. Dat bevat foto’s en complete beschrijvingen van hoe luchtdicht het gebouw is en waar in uw woning luchtlekken te vinden zijn. Dit is belangrijke informatie waar u mee aan de slag kan om uw energiefactuur omlaag te krijgen. Voor dit rapport neemt u het best een specialist met jarenlange ervaring onder de arm. Dan bent u zeker van een foutloze test en een correcte berekening. Dat kan u heel wat geld besparen en uw wooncomfort aanzienlijk verbeteren.

Vertrouw op een specialist voor uw meting

Vermoedt u dat er veel energie in uw woning of pand verloren gaat? Roep dan meteen de hulp in van Thermodetect om een luchtdichtheidstest uit te voeren. Laat de luchtdichtheid in uw woning door een gespecialiseerd team meten voor een optimaal testresultaat. Maak een afspraak met het bedrijf en kom zo snel mogelijk te weten hoe u meer energie kunt besparen.