Zomer van de Fotografie
Image default
Dienstverlening

Water laten keuren laat u over aan deze professionals

Moet het water of het rioleringssysteem in uw woning of bedrijf nagekeken worden? Reken dan op de experts van VDB project in Haaltert om uw water te laten keuren. Zij hebben genoeg ervaring in het vak om elke klant zo goed en zo snel mogelijk verder te helpen. Hoe beter de staat van het aanwezige afvoersysteem, hoe lager de uiteindelijke kosten op korte en lange termijn. Wist u trouwens dat water laten keuren verplicht is voor elke woning of bedrijf doorheen heel Vlaanderen? Redenen genoeg dus om uw water te laten keuren door het team van VDB project.

Schakel hen in voor een professionele waterkeuring

Reken op dit bedrijf uit Haaltert voor een professionele keuring. Het enige wat u hoeft te doen is het volgende. Om uw water te laten keuren moeten onderstaande documenten beschikbaar zijn voor de vakman die ter plaatste komt:

  • De plannen van het gebouw of van de woning (zowel A4 als A3 zijn geschikt);
  • Een lijst van de aanwezige toestellen. Is deze niet aanwezig, dan kan er ter plaatse een lijst worden opgesteld tegen een voordelige meerprijs;
  • Het merk en het type van de aanwezige badkranen, douchekranen en kranen in de keuken.

Staat er een professionele rioolkeuring op de planning? Zorg dan zeker dat onderstaande zaken aanwezig zijn voor de keurder:

  • Het volledige rioleringsplan (op A4 of A3);
  • Een volledige onderdelenlijst (deze is essentieel om de keuring te kunnen uitvoeren);
  • Gaat het om een nieuwbouw of herbouw? Voorzie dan een kopie van de omgevingsvergunning.

Vraag naar de mogelijkheden van deze expert

Wilt u zelf uw water laten keuren? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers. Het team is bereikbaar via het online contactformulier op de website, via telefoon of via e-mail. De juiste contactgegevens kunt u eenvoudig terugvinden op de website van de firma.

https://www.vdbproject.be/