Zomer van de Fotografie
Image default
Entertainment

Laat je verrassen door een spannende escape room in Mechelen

De Gouden Kooi in Mechelen heeft een heel leuke escape room voor jou klaarstaan. Wil je een spannend en hersenbrekend spel spelen, samen met je teamgenoot of teamgenoten? Je kan niet beter kiezen dan een escape room bij dit bedrijf. Ze hebben een stamp of approval gekregen van de TV-show Code van Coppens, zo weet je dat het een heel leuke en uitdagende escape room is.

Ontdek al de verschillende thema’s

Deze specialisten in Mechelen hebben een escape room gemaakt in allerlei verschillende thema’s. We leggen ze even uit. Zoek een schat als schattenjager of als archeoloog in de Mexicaanse jungle. Nog een optie is om als detectives op zoek te gaan naar vermiste vrienden in de bergen. Waarom ga je niet als meesterdief het huis van een zeer rijke man gaan bestelen? Zie dan ook dat je niet door de politie gevat wordt! Je laatste optie is dat je als groep reizigers in de ruimte plots allemaal het bewustzijn zijn verloren. Ontdek wat er allemaal gebeurd is in de tijd dat je niet bij bewustzijn was. Klinkt toch superspannend? Daarom raden we ook aan om bij deze experten te gaan kijken voor een sessie. Elke sessie duurt dan ook een uur en na je escape room kan je gezellig iets gaan drinken en praten over de zalige ervaring die net hebt gehad.

Overhaal al je vrienden en doe mee aan een escape room in jouw favoriete thema!

Je weet van alle leuke thema’s, het wordt vast en zeker een succes. Zeker als je met de juiste mensen samenwerkt. Zo een escape room in Mechelen is ook ideaal om de het samenwerkingsvermogen met je vrienden en je collega’s te versterken. Kijk als bedrijf ook eens of je dit als teambuilding kan organiseren, het wordt zeker een geweldig uitje. Laat dit bedrijf iets weten en boek jouw escape room via de contactgegevens op hun site!