Hangmat foto

 

Hangmat foto ?

We verkopen Mexicaanse hangmatten. Het bijzondere van Mexicaanse hangmatten is dat ze handgemaakt zijn. Ieder exemplaar is daarom uniek voor wat betreft kleur en patronen. Daarom zetten we elke hangmat apart op de foto. Dit is belangrijk voor de klant die een hangmat kopen wil, want zo krijg hij precies het product dat hij ziet. Hiervoor hebben we een  kleine fotostudio ingericht in ons huis.

Weinig ervaring met fotografie, alleen met vakantiekiekjes, en dan  loop je eigenlijk gelijk tegen de problemen aan. Kleuren zijn toch anders dan in het echt. Het is een heel geëxperimenteer met lampen en opstellingen om een en ander goed te krijgen. Echter dan blijkt bovendien dat het ene product met de betreffende opstelling wel goed op de foto komt, bijvoorbeeld de hangmat, maar de andere niet, zoals de Mexicaanse deken.

Het beste resultaat krijg je zondermeer buiten, bij zonlicht, maar dit maakt het proces erg lastig. Dit doen we echter wel zoveel als mogelijk, maar tevens blijven we bezig met het verbeteren van onze fotostudio.

Want, je wilt op elk moment je producten kunnen fotograferen en niet moeten wachten op een mooie droge zonnige dag. Over de Mexicaanse hangmatten zijn we nu redelijk tevreden. Nu de dekens nog.

Meer info

Natuurlijk is het het makkelijkst als je helemaal geen foto’s hoeft te maken. Dat is bijvoorbeeld het geval bij onze site hangmatten.info, waar we allerlei interessante producten van andere leveranciers tentoonspreiden. Ook hier veel info over hangmatten en dekens trouwens. Deze foto’s krijgen we van de betreffende leverancier of we gebruiken eigen foto’s hiervoor.

Kijk op deze site voor tips over woning en woninginrichting, mode, tuin, ontspanning en nog veel meer.

Blog Icolori

Op onze blog Icolori kunnen we gewoon de reeds gemaakte foto’s gebruiken. Dit is namelijk de site waarin we bloggen over onze  hangmatten en Mexicaanse dekens. Deze blogs bevatten veel nuttige tips over gebruik en onderhoud. Maar ook over onze reis naar Mexico bijvoorbeeld waarin we met onze leverancier de Maya’s bezochten die onze Mexicaanse hangmatten maken.

Italiaanse blog

Voordeel van dit alles is wel dat ik langzamerhand een interesse voor fotografie ben gaan krijgen. Maak nu veel foto’s in Italië en zet deze op onze blog “Italiaanse Kleuren“waar je met name allerlei informatie over Italië vindt. Omdat we veel in Piemonte komen ligt het accent hier op Piemonte. Veel informatie over feesten, plaatsen om te bezoeken, sportieve activiteiten die je er kunt ondernemen, en last but nog least : de Italiaanse taal. Maar vooral veel foto’s van de prachtige provincie Piemonte in Noord Italië.

http://www.icolori-hangmatten.nl/