Zomer van de Fotografie
Image default
Hobby en vrije tijd

Barbecue types

De wereld van het barbecueën is groot. Er zijn veel verschillende barbecues voor ieder soort kok. Barbecueën is een van de meest traditionele vorm van koken en bestaat ook in de meeste locaties op de wereld. Er zijn veel regionale soorten barbecue en technieken die worden toegepast. In deze blog zullen wij enkele verschillende soorten barbecue toelichten.

Weber grill

De weber grill is een van de meeste voorkomende modellen in Europa. Dit gemakkelijk klein barbecuetje is makkelijk in gebruik en is vrij goedkoop dit maakt hem erg populair bij mensen die zelden barbecueën. Als je snel wat worstjes of karbonaadjes wilt grillen dan is dit de perfecte grill. Dus als je enige doel voor je barbecue is om gezellig met je vrienden in de tuin te zitten en wat bier te drinken en dan een paar worstjes op de gril dan is dit model perfect voor jou.

Keramische barbecue

Een keramische barbecue is een stapje dan je normale barbecue. Dit soort barbecues zijn meestal gereserveerd voor de echte pros. Aangezien er ook een stevig prijskaartje bijkomt zul je direct weten dat je een master barbecuer voor je hebt als je iemand kent die deze grill heeft. De grill kan erg hoge

Whole hog

Whole hog barbecue is een traditionele soort barbecue in de zuidelijke staten in Amerika. Iedere staat heeft zijn eigen manier hoe zij de whole hog aanpakken. Een whole hog barbecue is een vorm van barbecue waar een heel varken in een specialiseerde barbecue wordt gelegd en over een lange tijd langzaam gekookt wordt. In sommige staten tot wel 24 uur.

Smoker

Een smoker is een soort barbecue die er uit ziet als een kleine stoomtrein. Een smoker kan in verschillende manieren gebruikt worden. Je kunt hem als een normale grill gebruiken maar dankzij een klein aanhangsel kun je er ook dingen in roken. Dit zorgt er voor dat je erg speciale soorten eten kunt maken.

https://outathome.be/product-categorie/vuur/barbecues/keramische-barbecues/