Immo Knokke

Bent u op zoek naar een nieuwe woning of appartement in Knokke en omstreken? Droomt u van een tweede verblijf aan de Belgische kust? Wil u uw kapitaal investeren in vastgoed? Liv’ Immo is het adres voor wie op zoek is naar immo in Knokke. Schitterende huizen, villa’s, appartementen en nieuwbouwprojecten, u vindt het allemaal terug in de portefeuille van Liv’ Immo. Dit gerenommeerde vastgoedkantoor staat u met raad en daad bij als het om de aankoop van onroerend goed gaat. Van de eerste bezichtiging tot de ondertekening van de verkoopovereenkomst kan u rekenen op eerlijk en degelijk advies, door ervaren en erkende vastgoedmakelaars.

Het team van Liv’ Immo kent de immobiliënmarkt door en door, en kan u daardoor de panden presenteren die het beste aan uw wensen voldoen. Bent u eigenaar van een huis, woon- of vakantie-appartement in Knokke en wil u verkopen? Ook dan is Liv’ Immo de geschikte partner. Uw dossier wordt met de grootste zorg opgesteld en uw pand wordt op de meest aantrekkelijke manier voorgesteld aan een groot aantal potentiële kopers.

Mooie foto’s brengen het beste van uw pand naar voor, en tijdens de begeleide bezoeken zetten de makelaars de troeven van uw eigendom nog eens extra in de kijker. Kopers gevonden? Dan zorgt Liv’ Immo voor een perfecte afhandeling van de verkoop. U hoeft alleen de overeenkomst te ondertekenen, de rest wordt voor u gedaan. Immo in Knokke? 1 adres!

http://www.livimmo.be/nl/immokantoor-knokke