Zomer van de Fotografie
Image default
Industrie

Kent u dit gespecialiseerd metaalbewerkingsbedrijf in Brugge al?

Als gespecialiseerd metaalbewerkingsbedrijf kunt u bij Vanhaecke Constructie uit Brugge terecht voor de creatie en herstelling van al uw metaalwerken. Ze verzorgen het hele proces van A tot Z en staan garant voor een onberispelijke kwaliteit. Ze kunnen rekenen op een team van rasechte stielmannen en -vrouwen, met een passie voor hun beroep. Die passie zie en voel je wanneer je hun prachtige realisaties aanschouwt.

Schakel hen in voor diverse herstellingswerken

Zowel bedrijven als particuliere klanten kunnen een beroep doen op de diensten van dit gekwalificeerde metaalbewerkingsbedrijf in Brugge. Metaal is onlosmakelijk verbonden aan lassen, het een kan niet zonder het ander. Vanhaecke Constructie is dan ook een graag geziene gast op werven. Zo voeren ze onder meer herstellingswerken uit containers, graafmachines en scharnieren waardoor deze met gemak nog enkele jaren langer dienst kunnen doen. Daarnaast kunt u ben hen ook terecht voor transportuitvoeringen. Denk aan vervoer van poutrellen, onderdelen van graafmachines of zware containers.

Vakwerk op maat

Dé absolute specialiteit van Vanhaecke Constructie is metaalwerken in alle vormen en maten. Schakel hen in voor een omheining op maat, een trapleuning die naadloos aansluit bij de rest van uw interieur of ontwerp die ene stalen binnendeur van uw dromen. Het metaalbewerkingsbedrijf uit Brugge maakt al zijn creaties op maat, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Ze produceren en werken het item op zo’n manier af, dat het perfect aansluit bij het resultaat dat u voor ogen had.

Geef kleur aan uw metalen constructies

Sinds 2019 voegden ze ook een poederlakservice toe aan hun diensten. Dit biedt u als klant de kans om uw nieuwe metaal meteen te laten poederverven in hun atelier. Alle uitvoering gebeurt in eigen beheer, waardoor u steeds verzekerd bent van optimaal vakmanschap. Ook bestaand of oud materiaal kunnen ze doormiddel van poedercoating opnieuw in hun eer herstellen.