Kaarten drukken, zakelijk en particulier

Ontwerp een persoonlijke of zakelijke kaart

Wanneer u klanten heeft in het buitenland of relatiecontacten is het natuurlijk leuk om zo nu en dan een kaartje te sturen. Een kaart met korte informatie of een persoonlijke boodschap. Door kaarten te laten drukken kunt u gemakkelijk en snel informatie leveren aan een klant of een werk relatie. Dit kunt u natuurlijk zo persoonlijk maken als u zelf wil. Bijvoorbeeld door een kaart met daarop het bedrijf, of uw bedrijfslogo. Dit kan ook erg goed worden gebruikt door iedereen een goed nieuwjaar te wensen. Door persoonlijke kaarten te sturen moet u uw kaart ontwerpen en laten afdrukken. U kunt kiezen uit verschillende opties om uw kaart helemaal naar wens aan te passen. Bijvoorbeeld dingen als gevouwen, ongevouwen of met een glans laagje erop.

Online zijn er veel bedrijven te vinden die u hiermee kunnen helpen. Drukkerijen kunnen u zo goed mogelijk advies geven om uw kaart te laten afdrukken en hoe uw kaart er het best uit springt. Dit hangt natuurlijk ook af wat de boodschap is, een bedankje, een uitnodiging of een andere boodschap. De kaarten kunnen zowel digitaal worden afgedrukt als offset.

Bepaal alles, van het ontwerp tot levering van uw kaart

U kunt kiezen welk formaat het wordt, wat voor soort papier er gebruikt wordt, hoeveel het papier weegt en wat voor soort afwerkingen erop moeten komen. Kortom, u beslist zelf helemaal hoe uw kaart wordt gemaakt en afgedrukt. Hoe meer oplages hoe minder het kost.

https://www.peterprint.be/postkaarten-drukken.html