Kleine, grote of statische stickers drukken

Bedrijven stickers

Elk bedrijf komt weleens in de gelegenheid om ergens stickers voor te gebruiken, een bloemist heeft bijvoorbeeld stickers met hun eigen bedrijfsnaam of het boeket geplakt. Daarnaast hebben sommige drogisterijen stickers met hun bedrijfsnaam weer op cadeautjes geplakt. Dit heeft voor een groot deel te maken met naamsbekendheid. Degene die de bloemen of cadeau ontvangt ziet meteen waar dit gehaald is. Valt het cadeau of het boeket in de smaak? Dan kan het zijn dat diegene ook naar de winkel toe gaat. Maar stickers kunnen ook op een andere manier worden gebruikt. U kunt bijvoorbeeld op het raam van uw bedrijf deze stickers plaatsen, of gebruiken als marketingmiddel door op lantaarnpalen stickers te plakken. Kortom, u kunt de stickers of de etiketten gebruiken voor promotie, keurmerk, als etiketten of op producten ter informatie.

U kunt kiezen uit verschillende vormen, heel groot of juist klein. De rest van de sticker bepaalt u ook helemaal zelf, u moet een aantal stappen bij langs om tot de sticker te komen die u zelf wilt. Het ontwerp bepaalt u helemaal zelf.

De dingen waar u uit moet kiezen zijn:

–          Het materiaal

–          Het eind formaat

–          Snijden of lamineren

–          De oplage

Bepaal zelf alles, van ontwerp tot levering

U kunt dus zelf bepalen hoeveel stickers u wilt hebben, hoe meer stickers hoe minder geld het kost. Ook kunt u de levertijd bepalen. Dit is erg handig wanneer u de stickers snel wilt hebben. De stickers kunnen zo groot of zo klein worden als u zelf wilt. U heeft de mogelijkheid om ook met het bedrijf te contacten voor advies bijvoorbeeld. Ook kunt u samples aanvragen als u niet zeker weet wat voor soort laagje u over de sticker heen wilt. Het is natuurlijk een keuze die voor langere tijd blijft plakken. Twijfel dus niet om contact op te nemen met het bedrijf voor advies.

https://www.drukwerkgroningen.nl/producten/plaklabels