Narrowcasting wat is het en hoe gebruik je het?

Simpel gezegd is narrowcasting niet meer dan een digitale presentatie op een beeldscherm. Een modern communicatiemiddel om diverse soorten informatie via LED schermen over te dragen. De informatie die je afspeelt kun je zo vaak en zo veel wijzigen als je wilt en helemaal toespitsen op je doelgroep. Als je goed om je heen kijkt, zie je deze vorm van communicatie ‘overal’. Het is een perfect reclame- en verkoopmiddel voor grote warenhuizen, een informatiebron voor studenten van (hoge)scholen en universiteiten en een succesvol marketingtool voor reclamebureaus, garages en showrooms. Maar ook zie je de LED schermen tegenwoordig steeds meer in kerken, in sportclubs en bij zorginstellingen.

Wat is het voordeel van narrowcasting?

Als je LED schermen inzet als communicatiemiddel binnen je bedrijf, zal dit meer betrokkenheid opleveren van je medewerkers. Ook je klanten blijven op de hoogte van acties, nieuwe producten en andere belangrijke informatie. Het is zelfs bewezen dat medewerkers van bedrijven liever de laatste bedrijfsnieuwtjes, het wereldnieuws en de laatste sportnieuwtjes via een scherm aflezen, dan via een digitale nieuwsbrief. Overigens kun je die digitale nieuwsbrief ook prima via een LED scherm laten zien. Succes verzekerd.

Software en content up to date?

Wil je professioneel omgaan met digitale communicatie binnen je bedrijf? Dan is het heel belangrijk dat je met regelmaat de content vernieuwt. Niets is zo vervelend dan wanneer je tijdens de zomer nog geconfronteerd wordt met informatie van een aantal maanden geleden. Daarnaast is het belangrijk om de software van de apparatuur zo nu en dan te updaten. Faas audiovisuele media werkt met software van LeftClick en met de software van TiC. Software die het fundament vormt van je bedrijfscommunicatie, plug & play of volledig op maat. Als totaalleverancier van communicatiemiddelen staat Faas bekend als betrouwbaar, vakkundig en servicegericht. Wil je meer informatie over narrowcasting in jouw bedrijf? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.