Zomer van de Fotografie
Image default
Particuliere dienstverlening

Het aanwezige asbest in uw woning laten oplijsten door een expert

Het gevaarlijke mineraal asbest, is iets waar Vlaanderen vanaf wil tegen 2040. Dat doel bereiken is een hele klus. Een eerste stap is om het aanwezige asbest in Vlaanderen in kaart te brengen. Op die manier kan ook meteen een inschatting gemaakt worden van de blootstellingsrisico’s. Heeft u een gebouw dat u wilt laten checken op de aanwezigheid van asbest? Dan kunt u een beroep doen op een ervaren firma die dat voor u komt nagaan. Een voorbeeld van zo’n ‘asbestbedrijf’ is ASP Consultancy uit Dendermonde. Deze organisatie is dé expert in asbest en heeft als doel om de asbesthoudende materialen op te lijsten. Dat doen ze door een visuele inspectie van uw gebouw.

Asbest opsporen in gebouwen van zowel particulieren als bedrijven

Bent u particulier en wilt u uw woning laten inspecteren? Dan staat ASP Consultancy, uw expert in asbest, voor u klaar. Een van de asbestconsultants van het bedrijf komt dan langs voor een visuele inspectie. Deze persoon beschikt over een uitgebreide kennis van toegepaste bouwmethoden in het verleden. Daardoor bent u zeker dat alle asbesthoudende materialen worden ‘gevonden’. Ook voor werkgevers staat ASP Consultancy aan uw zijde. Een asbestinventaris laten opstellen in een werkgever-werknemersituatie is namelijk verplicht. Moest er uit het rapport blijken dat het aanwezige asbest verwijderd moet worden, dan kunt u op het asbestbedrijf rekenen voor onafhankelijk advies.

Ontdek wat het bedrijf voor u kan betekenen

Wilt u in zee gaan met deze expert in asbest? Dan moet u zeker eens naar de website van dit bedrijf gaan. U vindt er meer informatie over de verschillende diensten die ze aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een plan om een gebouw te slopen. U vindt er ook contactgegevens op terug, zodat u hen kunt contacteren bij vragen of als u wilt samenwerken. U komt sowieso in goede handen terecht.