Promote uw bedrijf met bedrukte flyers

Flyers bedrukken

Flyers heb je als bedrijf eigenlijk altijd wel nodig. Voor informatie, of om een evenement bekend te maken en het kan nog veel meer andere doeleinden hebben. Een flyer kan ook goed worden ingezet als promotiemiddel. Dit komt omdat er een lage productiekosten aan vast zitten. Dit kan zowel digitaal als offset. U kunt vele oplages bestellen zodat de flyers aan iedereen rond kan worden bezorgd. Flyers zijn eigenlijk papiertjes die niet gevouwen zijn waar een glans laag overheen zit en waar veel informatie op kan worden gezet. Zoals eerder benoemd heeft een flyer vele doeleinden en kan dus makkelijk worden ingezet. Als bedrijf is het belangrijk om altijd flyers achter de hand te hebben voor bijvoorbeeld mensen die langs komen en meer informatie willen en vaak kunt u er ook een lead uit halen. Ook wanneer u op de beurs staat kunt u gemakkelijk informatie verzorgen voor de mensen die langs lopen. U kunt de flyer zelf ontwerpen om op die manier online te bestellen. Dit is gemakkelijker en goedkoper. Om de boodschap te laten matchen kunt u kiezen uit verschillende papiersoorten. De flyers worden met spoed gedrukt waardoor u gemakkelijk en snel op acties kunt inspringen.

Flyer formaten

Als eerst gaat u kijken of u off set wilt afdrukken, vele oplages dus, of digitaal. Wanneer u voor digitaal kiest kiest u automatisch voor een lage oplage. Daarna kunt u kiezen tussen verschillende formaten, bijvoorbeeld:

–          105 x 105 mm

–          148 x 148 mm

–          210 x 74 mm

–          105 x 29 mm

–          210 x 210 mm

–          210 x 99 mm

–          A3

–          A4

–          A5

–          A6

–          A7

Zoals u ziet zijn er verschillende formaten om op die manier zo goed mogelijk de informatie over te laten brengen. Nadat u een keuze heeft gemaakt uit het formaat kunt u kiezen of u de flyer liggend of staand wil hebben laten afgedrukt. Ook bekijkt u hoeveel kleuren u gaat gebruiken in de flyer. Ook het gewicht en de afwerking komen aan bot, of u het papier mat wilt hebben of juist glanzend. Dit kan ook erg bepalend zijn voor de manier waarop de boodschap aan komt. Als laatst beslist u de oplage en levertijd.

 

https://www.peterprint.be/