Trends trouwkaartjes en huwelijksbedankjes 2018

Wat is nu hip in de wereld van trouwkaarten?

Net als de mode veranderen de trends ook voor trouwerijen en bruiloften. Daarmee gepaard moeten trouwkaartjes ook aangepast zijn aan de nieuwste trends. De hippe trouwkaartjes van Kaartcollectie.nl combineert diverse stijlen van nu en straks tegen scherpe prijzen. Met een groot collectie van Belarto en Buromac, zit er altijd een trouwkaartje tussen dat helemaal past bij jouw stijl. Vraag een gratis proefkaart aan via de webshop! Lees verder en ontdek wat de nieuwste trends zijn voor huwelijkskaartjes.

Geometrische lijnen en vormen

Scandinavische interieurs zijn de laatste jaren bijzonder populair. Ook in wedding styling zien we steeds vakerdeze strakke lijnen en minimalistische vormgeving terug, vaak in combinatie met warme kleuren, natuurlijke materialen en zachte bloemen. Zo bezorgen geometrische lijnen en vormen het feest een moderne uitstraling zonder kil aan te voelen.

Interactieve huwelijksbeleving

Zorg voor originele en interactieve elementen en maak je huwelijksdag onvergetelijk! Een photobooth (met of zonder ‘booth’) met speelse attributen en een creatieve achtergrond, een hip polaroidtoestel die jullie mooiste momenten vastlegt of Instagram Boomerangfilmpjes en GIFjes voor een grappige noot. Stuk voor stuk fantastische herinneringen, die het koppel achteraf als bedanking naar hun gasten kan versturen. In 2018 draait het allemaal om de unieke en liefdevolle beleving met familie en vrienden en originele huwelijksbedankjes.

Persoonlijke bruiloft

Van gigantische tarouwfeesten naar een persoonlijke ceremonie met ceremoniespreker. Koppels kiezen er steeds vaker voor om hun geloften letterlijk en figuurlijk op een meer intieme manier te vieren. Dit resulteert soms in een kleinere gastenlijst, wat overigens ook betekent dat je meer budget zal overhouden voor de dingen die je écht wil. Een huwelijksweekend met al je gasten? Yes, please!

Koper

Kopertinten zijn erg populair en worden gebruikt voor de details van de bruiloft. Vooral roségoud of lichtkoper zie je terug in de styling van de viering. Dit zorgt voor die finishing touch waar je naar op zoek bent. Je ziet deze kleuren op de tafels, in de kleding, en zelfs op de taarten. Het is dan ook geen verrassing dat dit ook één van de populairste trends is onder de jubileum kaarten zoals 25 jaar getrouwd. Ook voor de rest van de stationary is deze metaalkleur dan ook een succes, en zorgt deze kleur ervoor dat de kaarten een chique look krijgt.

Versturen van kaarten

Het versturen van de trouwkaarten is het échte begin van jullie bruiloft. Met de uitnodiging of de save the date kaart zet je namelijk toon voor de rest van de bruiloft, en bevestig je bovendien de datum. Spannend! Welke stijl houd jij aan voor de trouwkaarten? Er zijn zoveel mooie trends te vinden, de een nog mooier dan de ander. Ben je benieuwd naar deze trends voor 2018? Laat je inspireren door de mooiste trouwkaarten en vind de stijl die het beste bij jullie en de bruiloft past.

https://www.kaartcollectie.nl