Volgers en Likes kopen, de beste marketingstrategie voor je foto’s

Meer omzet en winst is iets waar elke ondernemer naar op zoek is. Vaak heb je al vanalles geprobeerd maar zet het niet echt zoden aan de dijk. Door je marketingstrategie aan te passen en de focus te leggen op social media kun je wel het verschil maken. Social media waaronder Facebook en Instagram zijn uitstekende kanalen om je bedrijf op te profileren en daarmee nieuwe klanten te werven.

 

Bijna elk bedrijf koop likes

Waarschijnlijk zal je jezelf verbazen over hoeveel bedrijven er likes kopen. Iedereen koopt likes of volgers, van grote tot kleine bedrijven, ook je concurrenten dus. Likes kopen is vooral de laatste tijd iets dat vaak gebeurt. Het is dé manier om snel te groeien en je social media kanalen een flinke boost te geven. Het heeft namelijk veel meer effect dan jezelf verwacht. Via Facebook zelf kun je al geruime tijd ook likes kopen. Bij Facebook wordt dit een campagne genoemd. Daar kun je een campagne starten om je berichten onder de aandacht te brengen of meer likes te krijgen op je pagina zelf. Facebook zelf rekent echter flinke tarieven voor de promotie en als ondernemer ben je natuurlijk op zoek naar een interessante deal. Na een beetje te googelen naar kom je er al snel achter dat er meerdere alternatieven zijn om aan likes of volgers te komen. Je kunt ze namelijk gewoon kopen bij een webshop die hier speciaal op ingericht is. Er zijn zelfs webshop die het hele assortiment in huis hebben waaronder Youtube, Linkedin, Pinterest, Twitter en exotischere dingen zoals Soundcloud en Mixcloud. 

 

Waarom likes en volgers kopen

Facebook en Instagram tonen de zoekresultaten in een bepaalde volgorde. De eerste resultaten die je te zien krijgt zijn van profielen welke vaak over veel likes en volgers beschikken. Zo wordt namelijk de populariteit bepaalt. Kom je met je Facebook of Instagram profiel niet snel naar voren dan wordt je dus ook niet vaak gevonden. Hierdoor loop je in feite dus veel zoekverkeer mis. Daarnaast heb je volgers nodig, en mensen die je pagina liken, om een bereik te creëren. Heb je geen volgers of likes dan kun je posten wat je wilt maar leest niemand ze en komen ze dus nergens aan. Je zou je social media kanalen kunnen promoten vanaf je website zelf maar eigenlijk zou je via social media juist meer bezoekers naar je website toe moeten trekken. Door volgers en likes te kopen worden je social media kanalen sterker, komen er meer mensen op terecht, zien ze er overtuigender uit en heb je een extra vangnet voor je bedrijf.

 

Meten is weten

Een online ondernemer kan natuurlijk niet zonder Google Analytics. De tool zal je een duidelijk inzicht geven van wat social media voor je doet. Je kunt namelijk precies zien waar bezoekers vandaan zijn gekomen en hoe lang ze op je site zijn blijven hangen. Met een gerichte post kun je dan zien wat het effect is. Likes of volgers kopen kan al vanaf zo’n 5,- euro dus het is zeker eens de moeite waard om een testje te doen. Veel ondernemers kopen vaker producten om hun kanalen te versterken omdat het werkt. Het is namelijk een uitstekende return of investment. Wacht dus niet langer en probeer het zelf eens uit!