Vollere lippen door Botox

Hoe ouder je wordt, hoe meer je lippen volume en contour verliezen. Ze worden veel smaller en lijken zelfs een beetje naar binnen te worden gevouwen. Door een simpele Botox behandeling kunnen jouw lippen weer extra volume ervaren. Zo geven je lippen als geheel weer een jeugdige en sensuele, maar ook natuurlijke uitstraling. 

Botox, een gezuiverd eiwit dat is afgeleid van de bacterie Clostridium Botulinum, wordt al meer dan twaalf jaar succesvol gebruikt voor de behandeling van patiënten met ongecontroleerde spierspasmes van de oogleden, zoals tics, maar ook vele andere medische condities. Wanneer het wordt geïnjecteerd in gerichte gezichtsspieren of lip, blokkeert de Botox impulsen van de zenuwen naar de spier, waardoor de spieren ontspannen in plaats van samentrekken. Op zijn beurt wordt de overliggende huid geëgaliseerd met weinig lijntjes en minder rimpels. De effecten van de behandeling zijn vrijwel direct zichtbaar. Dit maakt Botox een snelle en makkelijke oplossing voor de behandeling van rimpels en zichtbare tekenen van ouderdom. 

Botox in lippen is vooral populair onder vele celebrities, die een aantal keer per jaar een bezoekje brengen aan hun plastische chirurg om hun puilende lippen te perfectioneren voorafgaand aan hun grote filmpremières of gala’s. De Botox lip injecties kunnen je een verleidelijke pout geven, met directe voldoening. 

In tegenstelling tot collageen injecties wordt Botox voornamelijk gebruikt om rimpels te behandelen. De injectie van Botox in de lippen zal niet kunnen worden vergeleken met geliefde crèmes, gels en fillers die worden gebruikt voor lip plumping. Desalniettemin is Botox een goede uitkomst voor iemand die opzoek is naar het laten verdwijnen van lijntjes en/of rimpels. 

Een ander voordeel van Botox injecties is dat ze geen vervelende bijwerkingen hebben, zoals roodheid, uitslag en zwelling dat gewoonlijk wordt geassocieerd met lip injecties. Ook is het zo dat patiënten die besluiten een Botox behandeling te ondergaan kunnen na de behandeling gewoon hun dagelijkse activiteiten voortzetten. 

http://www.faceland.nl