Wie brengt de trouwringen?

Dit bruidspaar had al 3 kinderen voordat ze besloten hun band formeel te bevestigen met het burgelijk huwelijk. Je zou dan verwachten dat de vraag wie de trouwringen zou moeten brengen snel beantwoord zou zijn. In zekere zin was dat ook zo, want de beide zoons speelden een cruciale rol in deze, maar niet als brenger, maar als ontvanger!

Bruidsfotografie Zwolle

Als een aanstaand bruidspaar in de regio Zwolle iets ander wil dan anders dan zijn ze bij Vincent Hartman Fotografie aan het juiste adres! Niet dat dit bruidspaar, noch de fotograaf wisten dat ze vlak bij elkaar woonden, laat staan in hetzelfde dorp! Op zoek naar een fotograaf voor hun huwelijk werd er gezocht naar ‘Bruidsfotograaf Zwolle’ en ‘Bruidsreportage Zwolle’ en uiteindelijk kwamen ze in Heino terecht! Heino is het dorp waar deze Zwolse fotograaf zich had gevestigd een jaar voordat het bruidspaar ging trouwen en dat bleek dezelfde plaats waar het bruidspaar woonde. Vanuit Heino is het logisch om te zoeken met termen als ‘Fotograaf Zwolle’ en ‘Fotograaf Raalte’. In Heino was immers sinds jaren geen fotograaf meer gevestigd. 

Fotograaf Raalte

Het dorp Heino ligt precies tussen Heino en Raalte en is gekozen vanwege de combinatie woon-werk die hier mogelijk bleek tegen aanzienlijk lagere woonlasten dan in Zwolle. Het ondernemende bruidspaar en de toen ‘nieuwkomer fotograaf’ bleken een uitstekende match. Bovenstaande foto behoort nog steeds tot de ‘all-time favourites’ van zowel de fotograaf als het bruidspaar. Alleen de zoon van het bruidspaar had geoefend, van de fotograaf werd gewoon verwcht dat hij het wel zou vastleggen.. Dat gebeeurde dan ook. De belichting werd voor het cruciale moment afgesteld en gechecked. Met de eigenaren van de vogels werd afgestemd wat het landingsmoment van de vogels zou zijn en op basis daarvan werd de scherpstelling bepaald en vervolgens vastgezet. Het resultaat was een ragscherpe vogel, vlak voor de landing met een mooie bewegingsonscherpte in de vleugels

Inmiddels is de fotograaf alweer enkele tientallen trouwreportages verder in het Sallandse en is de naam gevestigd als premium fotograaf voor bruidsparen die op zoek zijn naar een exclusieve en bijzondere bruidsreportage.

 

http://www.vincenthartmanfotografie.nl/bruidsreportage/trouwringen-brengen-arend