Zomer van de Fotografie
Image default
Zakelijke dienstverlening

Boekhoudkantoor Antwerpen: een echt familiebedrijf

Als ondernemer is boekhouden een stuk lastiger dan wanneer u in loondienst bent. Opeens moet u allerlei administratieve zaken op orde brengen en bijhouden. Het kan verstandig zijn om een boekhoudkantoor in te schakelen voor hulp dat over heel Vlaanderen opereert waaronder Antwerpen, Brussel en Gent. Zo weet u zeker dat uw boekhouding correct gedaan wordt en bespaart u een hoop tijd. Deze tijd kunt u vervolgens weer in uw bedrijf steken om door te groeien als ondernemer.

Een familiebedrijf

Boekhoudkantoor Vandelanotte in de omgeving van Antwerpen begon ooit als een eenmanszaak in Kortrijk en groeide langzaam uit tot een echt familiebedrijf. Ruim zeventig jaar geleden verruilde een onderwijzer zijn beroep voor dat van een boekhouder. Hij begon in zijn eentje het nu succesvolle familiebedrijf. Inmiddels werkt de derde generatie in het bedrijf en hebben ze veel expertise in huis gehaald. Naast boekhouden, kunnen ze u ook van advies voorzien op allerlei andere vlakken.

Diensten voor ondernemers

Een ondernemer heeft niet alleen behoefte aan hulp bij het boekhouden, maar loopt tegen allerlei zaken aan bij het opstarten van een bedrijf. U heeft bijvoorbeeld juridische of fiscale vraagstukken waar u graag een antwoord op wilt. Hoe zit het als u mensen in dienst wilt nemen? Dit is één van de vele HR-vragen van ondernemers. Ook komen vragen over de GDPR en digitale veiligheid regelmatig terug. Een ondernemer heeft het liefste één aanspreekpunt en één boekhoudkantoor voor al deze vragen.

Diverse expertises

U kunt als ondernemer bij Vandelanotte, gelegen in Kortrijk met vestigingen over heel Vlaanderen, terecht met al uw vragen over uiteenlopende onderwerpen. Het familiebedrijf heeft door de jaren heen expertise op allerlei gebieden opgedaan. De verschillende experts binnen het boekhoudkantoor in de omgeving van Antwerpen helpen u verder bij alle vragen die u als beginnende of groeiende ondernemer heeft. U krijgt één aanspreekpunt binnen het bedrijf, zodat u precies weet waar u terecht kunt met uw vragen. Het boekhoudkantoor helpt onder andere eenmanszaken, verenigingen en andere familiebedrijven in de omgeving van Antwerpen, Brussel en Gent.

https://www.vandelanotte.be/nl

Gerelateerde artikelen

Hoe ziet het onderhoud aan sprinklerleidingen eruit?

Ce cabinet comptable à Bruxelles est le partenaire idéal

Advies door specialisten over een omgevingsvergunningsaanvraag