Zomer van de Fotografie
Image default
Aanbiedingen

HUIDIGE SPIEGEL VIERKANT TRENDS IN BADKAMER

HUIDIGE SPIEGEL VIERKANT TRENDS IN BADKAMER

Wat zijn de huidige trends op het gebied van badkamer spiegel vierkant? Begin je verbouwing op de juiste manier door je te verdiepen in de huidige trends op het gebied van badkamerspiegels in 2022.

Als jij je zoektocht al bent begonnen, zal je een toevloed aan ronde en vierkant ingelijste badkamerspiegels hebben opgemerkt. Trends veranderen elk jaar, dus ook badkamer spiegel trends. 

 • Vierkante spiegels

  Badkamer spiegel vierkant is de laatste jaren een trend geweest, en 2022 is niet anders. JE zal vast weleens hebben opgemerkt dat ze momenteel overal aanwezig zijn. Klassiek en chique, vierkante badkamerspiegels zijn snel een vast onderdeel geworden van moderne badkamers. De spiegel vierkant kan je ruimte gemakkelijk opwaarderen en biedt een zachter en ontspannen gevoel in de badkamer.

 • Dubbele spiegel vierkant:

  Als je de ruimte hebt, zijn dubbele wastafels altijd een pluspunt, vooral als je je ’s morgens klaarmaakt. Voor een gevoel van symmetrie in uw badkamer zijn twee identieke spiegel vierkant boven een dubbele badkamer meubel een geweldige manier om de wandruimte te vergroten. Het vermindert ook conflicten als u zich ’s ochtends allebei klaarmaakt!

 • vierkante randen:

  Een interessante update van een traditionele favoriet: badkamerspiegels met vierkante randen blijven een trend. Spiegels met vierkante hoeken brengen een element van zachtheid in de badkamer en zijn zowel aantrekkelijk als trendy. De unieke esthetiek werkt perfect in hedendaagse en moderne ruimtes.

 • Geïnspireerd door de natuur:

  Natuurlijke tinten en kleurschakeringen spiegels zijn perfect voor een badkamer meubel, omdat ze een ongedwongen en uitnodigende sfeer creëren. Daarom winnen badkamer spiegel vierkant met natuurlijke elementen aan populariteit, vooral die met een houten lijst. Houten spiegels hebben een rustieke uitstraling en zijn in veel badkamers gewenst vanwege hun ontspannende en vernieuwende connotaties.

 • Unieke vormen:

  Uniek gevormde spiegels hebben hun intrede gedaan in de badkamertrends voor 2022. Pilaarvormige en geometrische badkamerspiegels geven een aparte en individuele uitstraling aan de badkamer meubel of gezinskamer. Deze gewaagde en kunstzinnige stukken geven je ruimte stijl en zullen bij je gasten in de smaak vallen.

spiegel vierkant