Zomer van de Fotografie
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontwerp en productietechnologie door kenners

Wilt u een elektronisch product ontwikkelen, of zoekt u een bedrijf dat ervaring heeft met een ontwerp vertalen in een werkend toestel? Dan raden wij u met plezier Limtronics aan. Zij zijn een bedrijf gespecialiseerd in ontwerp en productietechnologie. Ze ondersteunen u tijdens het gehele proces, van de moment dat u met het ontwerp bij hun aanklopt dat nadat uw afgewerkt elektronisch toestel op de markt is verschenen. Van bepalen wat uw toestel allemaal wel en niet kan tot herstellingen na verkoop: zij verlenen hun expertise en vakkennis met plezier!

Een gespecialiseerde begeleiding bij uw project

De kenners van ontwerp en productietechnologie bij Limtronics dragen heldere communicatie hoog in het vaandel. U zal tijdens elke stap van het proces goed op de hoogte zijn van alles wat er speelt. Ze zijn flexibel en eerlijk: u zal meteen een duidelijk beeld hebben van wat er allemaal mogelijk is. De ontwikkeling van uw product start bij het ontwerp: daarmee gaat u samen met de professionals van ontwerp en productietechnologie van dit bedrijf aan tafel. Jullie bespreken alles uitgebreid en zo bekomen jullie een technische specificatie. Van daaruit kan er een prototype ontwikkeld worden dat ze dan uitgebreid gaan testen. Hiervoor spreken ze officiële testhuizen aan, zodat alle kinderziekten uit uw product worden gehaald en het werkend op de markt kan verschijnen.

Zij bieden u hulp op maat bij al uw elektronicaproblemen

De elektronicaspecialisten staan voor u paraat om uw product op de markt te brengen. Van a tot z begeleiden ze u als echte kenners van ontwerp en productietechnologie met jarenlange ervaring. Alle problemen die op jullie pad komen zijn een nieuwe uitdaging. En een uitdaging, die gaan deze professionals niet uit de weg! De uitgebreide ondersteuning die u bij hen krijgt, vindt u elders niet. Dat kunnen we u zeker en vast garanderen!