Zomer van de Fotografie
Image default
Auto's en Motoren

De mogelijkheden voor een tweedehands rolstoelauto

Een rolstoelauto gaat gepaard met hogere kosten dan een reguliere wagen. Bij een beperkt budget zijn tweedehands auto’s een prima alternatief. Deze selecteren wij op basis van het feit dat ze nog makkelijk een tweede leven tegemoet kunnen gaan. Wij gaan hier nader in op de mogelijkheden. Op voorhand verklappen we alvast dat we ons assortiment doorlopend uitbreiden. Ook bij de tweedehands auto’s kunnen we deze aanpassen aan jouw persoonlijke wensen en behoeftes en verkrijg je optimale flexibiliteit.

 

De mogelijkheden voor tweedehands auto’s

We benoemden het al even, een rolstoelauto is zeker een investering. Een tweedehandsauto is aantrekkelijker geprijsd, juist omdat deze er al een aantal kilometer op heeft zitten. Bij Freedom auto aanpassingen kunnen we dan alsnog persoonlijke aanpassingen doorvoeren. Daarbij werken we of verder aan een bestaande rolstoelauto, of een reguliere auto. Wij kopen deze auto’s zelf in en de verkoop ervan maakt onderdeel uit van onze filosofie dat we Nederland zo mobiel mogelijk maken. Een actueel overzicht van het aanbod vind je elders op deze website. Wij informeren je graag over ons assortiment!

 

De klantenservice van Freedom auto aanpassingen staat voor je klaar

Freedom auto aanpassingen biedt een gratis proefrit op locatie. Bij het contact opnemen krijg je direct een deskundige aan te lijn. Wij plaatsen op onze website een actueel overzicht van beschikbare tweedehands auto’s. Wij leveren door heel Nederland en komen gewoon naar jou toe. Neem daarom vandaag nog contact op! Een rolstoelauto biedt ongekende vrijheid en draagt direct bij aan jouw levensgeluk.