Zomer van de Fotografie
Image default
Beauty en verzorging

Overweegt u een borstvergroting achter de spier?

Overweegt u om bij Kliniek Dr. Wim Danau een borstvergroting achter de spier te laten uitvoeren? Als u vindt dat uw borsten te klein zijn kunt u besluiten een borstvergroting te laten uitvoeren. Voor deze ingreep kunt u kiezen uit verschillende implantaten en verschillende behandelmethoden. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om de implantaten in te brengen en zijn er ook twee opties voor de plaatsing van de implantaten. Hieronder kunt u lezen wat er gebeurt als u voor een borstvergroting achter de spier kiest.

Wat gebeurt er bij een borstvergroting achter de spier?

Bij een borstvergroting achter de spier worden de implantaten tussen de borstspier en de borstkas ingebracht. Om dat mogelijk te maken moet de chirurg eerst ruimte creëren door voorzichtig een deel van de spieren los te maken van de borstkas. Wanneer er genoeg ruimte is gemaakt kunnen de implantaten worden ingebracht. Hierdoor kunnen bij deze methode geen grote implantaten worden gebruikt en kunt u pijn ondervinden bij het herstel. Ook kan het zijn dat u deze procedure niet kunt ondergaan als u door intensief sporten goed ontwikkelde borstspieren heeft. Het voordeel van een borstvergroting achter de spier is dat de implantaat onzichtbaar is en de vorm van de borst er heel natuurlijk uitziet. Dat komt doordat de implantaten tussen de borstkas en de spieren een beetje worden samengedrukt waardoor uw borsten een mooie druppelvorm krijgen 

Waar kan ik een borstvergroting laten doen?

Als u een borstvergroting achter de spier wil laten doen dan kunt u daarvoor terecht bij de Kliniek Dr. Wim Danau. Deze betrouwbare kliniek voor plastische chirurgie en esthetische geneeskunde helpt u de juiste keuze te maken bij een borstvergroting en ervoor te zorgen dat u de juiste behandelmethode krijgt. Neem daarom gerust contact op met de Kliniek Dr. Wim Danau voor een borstvergroting.

https://danau.be/