Zomer van de Fotografie
Image default
Bedrijven

Een photobooth huren van Volkswagen

Stel dat je een leuk feestje hebt en je wilt tijdens of na afloop van het feest leuke foto’s maken zodat je deze dag altijd bij zal blijven. Daar kun je een fotobooth voor gebruiken. Maar eentje zoals je die bij de kermis wel eens ziet of bij het gemeentehuis is vaak wat lastig om te huren. Wat je wel kunt huren is een Volkswagen photobooth. Dit is een Volkswagen dat is omgebouwd naar een photobooth. Dit zul je op het eerste gezicht niet zeggen, maar het busje is voorzien van de meest geavanceerde technieken om mooie foto’s te maken na afloop van een feestje, evenement of speciale gebeurtenis. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een beetje creativiteit en de hulp van de medewerkers die met het busje meekomen.

Foto’s maken in de Volkswagen photobooth

Bij devolkswagenphotobooth.nl heb je de keuze uit tal van verschillende busjes van het merk Volkswagen. Deze busjes zijn stuk voor stuk omgebouwd tot photobooth. Het leuke hieraan is, dat het busje op zichzelf er al erg leuk uitziet. Het is dan al een groot plezier om het busje op je achtergrond te hebben. Dan kijk je in het busje. Daarin zie je een scherm zoals je dat ook in andere photoboots ziet. Er worden props meegenomen zodat je deze kunt gebruiken om je foto’s net wat leuker in te vullen. Daarnaast kun je tijdens het maken van de foto’s kiezen voor verschillende achtergronden.

Onbeperkt aantal foto’s maken in de photobooth

Wist je dat je de hele dag dat je het busje huurt onbeperkt foto’s kunt maken. Dit is niet alleen leuk voor de herinneringen die je zo maakt, maar ook vooral voor de portemonnee. Want zo betaal je enkel voor de huur van het busje en zit alles bij de prijs inbegrepen. Kijk ook snel wat de mogelijkheden zijn en huur je rijdende photobooth!

Weet jij al wanneer jij een Volkswagen photobooth gaat huren?