Zomer van de Fotografie
Image default
Cadeau

Een asdiamant aan een halsketting

Bij Soul Gem in Antwerpen kan u een ketting laten maken met een asdiamant eraan. Een halsketting is namelijk een ideaal juweel als u uw dierbare dicht bij u wilt houden. Met een halsketting kan u namelijk niets verkeerd doen en heeft u ook minder kans dat u dit kostbare juweel waar de as van een overledene in zit zal verliezen. Soul Gem staat voor u klaar en zetten graag hun expertise in om een prachtig herdekingsobject voor u te maken, volledig naar uw wens en voorkeuren. Een dierbare heeft namelijk een speciaal plekje in uw hart en die liefdevolle band kan u vereeuwigen met hun ervaring en expertise in het vak.

Laat een juweel maken op maat

De periode dat u een dierbare verliest is erg pijnlijk, maar zij maken het verlies dragelijker door een mooi juweeltje voor u te maken waar u de as van een overledene in kan verwerken. Elke diamant die zij maken wordt met uiterste zorg en respect behandeld. Hun team van ervaren edelsmeden werken nauw met u samen om een halsketting te maken die perfect past bij uw stijl. Ga bijvoorbeeld voor een klassiek ontwerp, of verkiest u liever een ketting met een eigentijds ontwerp? Bij hen bent u op de goede plek, want met hun jarenlange ervaring in het vak weten zij precies wat u nodig heeft. Zij maken voor u graag een prachtig juweel op maat dat u met veel plezier elke dag opnieuw zal dragen. De persoon die u heeft moeten afgeven, is niet weg. Vraag hen naar de mogelijkheden en wat zij voor u kunnen realiseren. Naast een asdiamant aan een halsketting kunnen zij voor u ook een asdiamant op een gouden ring bevestigen als u dit liever heeft. Hoe dan ook, bij hen vindt u de manier om uw geliefde op een unieke manier elke dag opnieuw te herdenken.

Laat hen u bijstaan in uw keuze

Bij Soul Gem kan u as verwerken in de vorm van een asdiamant of ander edelsteen. Zo kunt u de edelsteen daarna hangen aan een ketting of ring naar keuze. Ontdek wat zij voor u kunnen betekenen en doe een beroep op hun expertise. Zij helpen u maar al te graag verder met het verwerken van as. Raadpleeg hun contactgevens op hun website soulgem.be en laat zij u bijstaan in uw keuze.