Zomer van de Fotografie
Image default
Cadeau

YJ 3x3x3 MGC v2

Zes maanden zijn verstreken sinds de release van de eerste MGC en ineens bracht VaiJ de tweede versie uit. De eerste kubus was echt gaaf en we keken allemaal erg uit naar de release van YJ 3x3x3 MGC v2. De dobbelstenen bleken goed te zijn, met interessante fiches, maar niet voor iedereen.

WaiJay volgde het Gan-pad en begon noten van verschillende stijfheid aan de kit toe te voegen. Extra blauwe en gele moeren worden bij de kubus geleverd en een van de drie mogelijke opties is al op de kubus zelf geïnstalleerd.

En hier veranderden ze het ontwerp van de hoeken, ze werden hoekig. Het is nu bijna onmogelijk om ze per ongeluk te draaien.

Een van de weinige controversiële punten in WaiJ 3x3x3 MGS B2 is controle. De magneten in de kubus zijn niet de sterkste, dus de snelheid is te hoog. Bij een bepaalde stijl van draaien kan je wel wennen aan de kubus, maar hij is niet voor iedereen geschikt. Liefhebbers van zeer snelle dobbelstenen zullen het zeker waarderen, en liefhebbers van een meer gecontroleerde stijl zullen een beetje dik moeten toevoegen – Meer informatie op

 

rubiks cube kopen

 

https://breinbrekers.be