Zomer van de Fotografie
Image default
Dienstverlening

Online een printer voor uw bedrijf kopen

Als u graag online een printer wilt kopen voor industriële toepassingen of om op uw bedrijf te plaatsen, kunnen we u Computer Service Benelux in Aartselaar aanraden. Zij hebben verschillende uitstekende printers in hun assortiment. Denk maar aan printers die etiketten printen of printers die dingen zoals kaarten van plastic, ID-badges of vervoerskaarten printen. Ook voor klantenkaarten zijn die printers ideaal. Hun Zebraprinters printen etiketten aan een hele hoge snelheid en ze zijn onmisbaar als u in uw bedrijf met labels of barcodes werkt.

De juiste keuze maken

Online een printer kopen of een etiketteermachine bestellen bij kenners, dat doet u bij Computer Service Benelux uit Aartselaar. Zij zorgen ervoor dat u een toestel koopt dat perfect past bij wat u zoekt voor uw bedrijf. Ze hebben heel wat verschillende types printers in de aanbieding en gidsen u vlot naar het toestel dat op uw lijf geschreven staat. Zo hebt u de keuze tussen toestellen die draagbaar zijn, toestellen die u op uw bureau kunt gebruiken, en uiteraard kan u ook een etiketteermachine bestellen dat u kunt gebruiken voor industriële toepassingen. Daarnaast kan u barcodescanners online bij hen verkrijgen, die perfect in symbiose werken met de printers die u er kan kopen. Deze professionals hebben ook een binnen die keuzes in etiketteermachines nog varianten: wilt u graag een toestel bestellen dat thermisch werkt en dus geen inkt nodig heeft? En wilt u enkel zwart wit printen, of toch liever in kleur? Of u nu verzendstickers of wat een grote hoeveelheid labels in een korte tijd nodig heeft: deze kenners hebben wat in huis voor u!

Service na verkoop

Kies nu online die printer die u wilt kopen of het etiketteermachine dat u wilt bestellen en contacteer deze toppers in hun vakgebied, dan gaan ze voor u aan de slag. Ze kunnen uw toestel afstellen op maat van uw noden en hebben ook een ontzettend goede service na verkoop, zodat u nooit aan productiviteit verliest op uw bedrijf!