Zomer van de Fotografie
Image default
Groothandel

Een auto kopen vanuit Duitsland met de hulp van deze experten

Wilt u graag een auto kopen vanuit Duitsland en zoekt u hier nog hulp bij? Reken dan op de expertise van Trex Cars uit Pelt. Door hun jarenlange ervaring weten zij precies waarop u dient te letten bij de import van een auto naar België. U heeft bovendien een ruime keuze uit verschillende merken en wagens. Denkt u hierbij maar aan Mercedes, Audi, Volkswagen en zelf Porsche. Lees gerust verder en ontdek hoe deze specialisten in de import en het kopen van een auto vanuit Duitsland of een ander EU-land naar België.

Denk aan deze specialisten wanneer u een nieuwe wagen wilt kopen

U kunt een auto kopen vanuit Duitsland als particulier, maar deze specialisten bieden ook een formule aan voor bedrijven voor de import van een auto naar België. Zij controleren bijvoorbeeld voor u of het wel zeker om een BTW-wagen gaat en helpen we, indien gewenst, met de teruggave van de BTW-waarborg uit Duitsland. Daarbij is de algemene regel is: hoe duurder en exclusiever de wagen is, hoe groter het prijsverschil met België. Overigens kan u ook fleet-korting bekomen in Duitsland als u vaste klant wordt bij de garage. Zo ziet u maar, deze specialisten weten zeker waarover ze spreken. Maak dus snel een afspraak bij hen en binnenkort rijdt u met hun hulp rond met een auto die u gaat kopen vanuit Duitsland en waarvoor zij bij de import naar België u graag bijstaan.

Stel al uw vragen aan deze specialisten

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor het kopen en de import van een auto vanuit Duitsland of een ander EU-land naar België? Neem dan snel contact met hen op. Dat doet u snel en eenvoudig door middel van de contactgegevens die u terugvindt op de toegankelijke en aangename website van deze experten in import en het kopen van een auto vanuit Duitsland naar België.

https://www.trexcars.be/auto-kopen-vanuit-duitsland/