Zomer van de Fotografie
Image default
Dienstverlening

Positieve resultaten boeken door middel van social media marketing

Wil je meer omzet genereren met behulp van social media marketing? Maar heb je zelf de tijd of de kennis niet om het beste uit social media te halen? Dan is het handig om het social media bureau Your Business Online in te schakelen. Het team bestaat uit enthousiaste medewerkers met ieder zijn eigen specialisme (strategie, content, video, design en sales). Het doel van Your Business Online is om meetbaar resultaat te realiseren door de juiste inzet van social media.

Facebook marketing

Wanneer je wil gaan adverteren op social media heb je de keuze uit verschillende platforms. In 2021 heeft Facebook meer dan 10 miljoen Nederlandse bezoekers. Daarom zou facebook marketing zeker interessant kunnen zijn. Dit social media kanaal heeft verschillende opties om jouw doelgroep effectief te benaderen. Met Facebook kun je naast consumenten ook bedrijven bereiken. Ook kun je met Facebook marketing erachter komen waar je doelgroep geïnteresseerd in is. Zo kun je je doelgroep vragen wat ze van een product of dienst vinden die je zou willen gaan verkopen. Dit geeft je meteen interessante informatie die je kunt benutten om je dienst of product verder te verbeteren.

YouTube marketing

Naast Facebook is YouTube in 2021 met meer dan 9 miljoen Nederlandse gebruikers een veelgebruikt social media kanaal. Dit platform wordt gebruikt voor het delen en bekijken van video’s. Dit kanaal was opgezet ter vermaak. Maar op dit moment wordt het ook gebruikt om bedrijven te promoten. Je ziet er veel influencers, maar er zijn ook bedrijven die YouTube gebruiken om zichzelf te presenteren en hun doelgroep te bereiken. Wanneer je zelf weinig ervaring met YouTube hebt, is het verstandig om dit uit te besteden aan Your Business Online. Zij hebben ervaring met dit kanaal en kunnen een mooi resultaat voor jouw bedrijf behalen.