Zomer van de Fotografie
Image default
Hobby en vrije tijd

Het leukste springkasteel staat te huur in Antwerpen

Gaat u binnenkort een evenement of bijeenkomst organiseren en wilt u ervoor zorgen dat de kinderen zichzelf heerlijk uit kunnen leven? Voor kinderen is een springkasteel een waar avontuur waar zij met hun vriendjes letterlijk en figuurlijk in de wolken zitten. Faciliteer een heerlijke dag vol speelavontuur, terwijl u zelf geniet van een ontspannen middag. Weet u niet zeker wat voor soort springkasteel er te huur staat? Bij Springking uit provincie Antwerpen, een one-stop-shop voor uw evenementenbenodigdheden zoals tentenverhuur, staan meerdere varianten van het springkasteel te huur. Denk hierbij aan thema’s zoals dino’s, jungle, machines, piraten en prinsessen. Ook als u op zoek bent naar een springkasteel met obstakels, zult u merken dat deze hier te huur zijn.

Geef volledig vorm aan uw evenement

Naast springkastelen kunt u bij Springking uit Hulshout, provincie Antwerpen, tevens alles voor uw evenement vinden, zoals tentenverhuur. Van het tuinfeest tot een bedrijfsevent – vertrouw op de hulp van deze verhuurder. Bij deze tentenverhuur uit Antwerpen is onder andere mogelijk om de volgende soorten tenten te huren:

  • Een partytent zorgt voor een budgetvriendelijke oplossing als u graag extra ruimte wilt creëren.
  • Pagodetent of viptenten als het weer niet helemaal mee wilt zitten, maar u toch een iets chiquere variant van de partytent wilt hebben.
  • Starshade- of stertenten voor een mooie lente- of zomerdag. De open zijkanten zorgen ervoor dat het licht prachtig binnen kan vallen, terwijl uw gasten toch de schaduw op kunnen zoeken.
  • Een dome- of iglotent zorgt voor extra allure in uw evenement, zeker in combinatie met mooie verlichting.

Een offerte aanvragen is heel eenvoudig

Heeft u een evenement te organiseren en wilt u graag weten hoe u het aan kunt kleden? Bekijk dan eens de website van Springking voor alle accessoires en evenementenartikelen die u hier vindt. Bij deze tentenverhuur in provincie Antwerpen vindt u namelijk veel meer dan alleen de ideale tent. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel voor meer informatie.