Zomer van de Fotografie
Image default
Hobby en vrije tijd

Hoe je wél een feestje in het park moet houden

Het is zomer. Iedereen gaat naar buiten. Het leven is goed. De zomer is het ideale moment om een keer met vrienden naar een parkje te gaan. Gezellig bijpraten met een natje en eventueel wat snacks van huis of van de supermarkt. Je hebt een muziekbox aan en iemand draait de lekkerste hitjes over de bluetooth-verbinding. Je zou het liefst de muziek vol gas zetten en gaan dansen, maar helaas. Je hebt het park niet alleen. Er zijn buren. Daar moet je rekening mee houden. Dit kan gelukkig ook anders.

Een silent disco biedt uitkomst

Natuurlijk wordt het vaak als asociaal gezien om de muziek keihard te hebben. Aan de andere kant zijn spontane feestjes in een parkje op een mooie zomeravond wel vaak de leukste feestjes, met vaak de leukste mensen. Een uitkomst om lekker je eigen feestje daar te houden zonder dat anderen daar echt veel last van hebben is om een silent disco te houden. Het enige wat je nodig hebt is een set. Verder nodig je lekker je vrienden uit en laat je ze allemaal wat te drinken meenemen. De zon, de muziek en de sfeer doen de rest.

Hoe dan!?

Tegenwoordig is het gelukkig een fluitje van een cent om zoiets te regelen. Er zijn voldoende mensen waarbij je een silent disco kunt huren. Wist je bijvoorbeeld dat je ook een zender op accu bij een silent disco kunt krijgen? En dat je een silent disco set ook bij een PostNL-punt bij het park kunt laten afleveren? Zo is het een kwestie van uitpakken, aansluiten, verbinden en feesten maar. Vergeet vooral niet een paar extra silent disco koptelefoons te huren voor het geval er nog mensen spontaan komen aansluiten. Dance like nobody’s watching! En geniet van je zomer 😉

 

https://silentdiscosethuren.nl/