Zomer van de Fotografie
Image default
Bedrijven

Ecologische kleding vind je in Antwerpen

Vind jouw ecologische kleding bij SOFlien in Essen, Antwerpen. Deze conceptstore is ontwikkeld door Evelien die vrouwen graag bewust wilt maken van de consumptiemaatschappij en de invloed die we kunnen hebben op onze planeet. Met bio-kleding van topmerken, die vaak gemaakt zijn uit gerecycleerde materialen, kan je vanaf nu mooi en stijlvol gekleed gaan, zonder schuldgevoel en met een minimale invloed op het milieu.

Ecologische kleding in Antwerpen die het verschil maken

Evelien werkt met ecologische kledingmerken die wel écht het verschil maken. Ze vindt het belangrijk dat haar producten doen wat ze beloven en dat er een eerlijke prijs tegenover staat. Door bewustere keuzes te maken in wat je wel en niet nodig hebt en je in haar winkel vrijblijvend bijgestaan wordt in die keuzes, voorkom je miskopen. Het doel is dat jij jou goed voelt in comfortabele en stijlvolle kleding waarmee je ook nog eens jouw steentje bijdraagt aan de milieu-impact.

Conceptstore of online shop

SOFlien heeft zowel een fysieke winkel in Essen, in de provincie Antwerpen als een webshop waar ze haar ecologische kleding verkoopt. Zo heb jij de mogelijkheid om fysiek alle kleding te ontdekken en de aangename materialen te voelen en alles onmiddellijk te passen wanneer je in de winkel staat. Of je kan ervoor kiezen om op een luierdagje aangenaam vanuit jouw zetel te snuisteren tussen alle eco-kleding in de online shop en jouw favoriete stukken te selecteren en in het winkelmandje te leggen. In een zo kort mogelijke tijd wordt jouw samengestelde pakketje dan naar jou opgestuurd.

Voel het verschil

Ervaar zelf de voordelen van ecologische kleding en voel je goed met jouw aankopen in Antwerpen. SOFlien heeft alles om jouw volledige duurzame outfit samen te stellen. Kies tussen jurken, jumpsuits, broeken, truien, topjes of zelfs ondergoed en accessoires. Ontdek de mogelijkheden zelf.

https://soflien.com/