Zomer van de Fotografie
Image default
Hobby en vrije tijd

Persoonlijke service bij deze rc shop

Als liefhebber van radiobestuurde voertuigen zoekt u wellicht altijd naar mooie koopjes en aanbiedingen om uw verzameling uit te breiden. Hierbij gaat u niet voor eender welke aanbieding, maar baseert u zich voornamelijk op producten van de sterkste merken. De rc shop van Modelbouwcenter Baillien is ongetwijfeld een adres dat u kent of nog moet leren kennen. Zij beschikken namelijk over een enorm divers aanbod aan rc voertuigen, gaande van auto’s en trucks tot boten en vliegtuigen. Hierbij leggen zij een focus op producten met een goede duurzaamheid en die geleverd worden door bekende merken in deze hobbywereld. Als kenner zult u meteen de bekende namen herkennen in het aanbod. Als u nog niet zo bekend bent met rc, dan helpen onze medewerkers u graag bij het maken van de juiste keuze.

Ontdek de rijkdom aan mogelijkheden

Bij deze rc shop zult u merken dat er vele mogelijkheden zijn. Daarbij gaat het niet enkel om het type voertuig, maar ook bijvoorbeeld over de aandrijving. Zo zijn er opties met een elektrische aandrijving, maar als u eerder naar een authentieke ervaring zoekt is het ook mogelijk om een aandrijving op brandstof aan te schaffen. Opnieuw bieden de enthousiaste medewerkers antwoorden op uw vragen als u twijfelt over wat het best bij uw voorkeuren past. Om het meeste uit de service te halen, kunt u het best eens langsgaan bij de winkel in Antwerpen. Daar staan de gepassioneerde personeelsleden u bij met raad en daad. Wanneer u liever online een bestelling plaatst, kunt u ook telefonisch contact met hen opnemen indien u meer informatie wenst.

Reken op een gerichte dienstverlening

Uw wensen staan centraal bij deze rc shop. Daarom zult u altijd datgene vinden wat u nodig heeft. Koopt u een geschenk voor een rc kenner in uw omgeving? Dan is een cadeaubon van Modelbouwcenter Baillien altijd een leuke verrassing. Zo kan deze persoon nog zelf kiezen wat hij wenst uit het ruime aanbod. Neem contact op met de medewerkers als u nog vragen heeft.

https://www.modelbouw-baillien.be/