Zomer van de Fotografie
Image default
Vakantie

De beste bezienswaardigheden in Setubal, Portugal tijdens je volgende reis

Setubal is een zeer energieke en drukke stad en wordt de industriële haven van Portugal genoemd. Echter, deze stad biedt ook een heleboel historische en culturele bezienswaardigheden. Omdat het een drukke stad is, zal het gebruik van openbaar vervoer of taxidiensten zeer duur en hectisch zijn.

Daarom is het een goede optie om een auto te huren bij een autoverhuurdienst. Als toerist moet je het overwegen om de diensten en prijzen van autoverhuurbedrijven te vergelijken zodat je de beste prijs krijgt voor een huurauto, want soms proberen de autoverhuurdiensten de toeristen op te lichten met hogere prijzen. Vergelijk autohuur in Setubal hier: https://www.autoportugal.nl/nl-stad-setubal/. Behalve dit probleem, is het huren van een auto zeer gemakkelijk in Setubal waarna je al deze mooie plaatsen ontdekken.

De bezienswaardigheden die je zeker moet bezoeken in Setubal

Deze locaties zijn het ontdekken waard tijdens je verblijf in Setubal.

Castelo de São Filipe

Dit historisch fort van de stad is gebouwd in 1595 op één van de hoogste plaatsen in Setubal. Het werd gebouwd tijdens de Spaanse bezetting van Setubal en het werd voornamelijk gebruikt om de stad te beschermen tegen piraten en andere indringers.

Gelegen op hoogte en dicht bij de zee, is het fort niet enkel een bezoek waard voor zijn geschiedenis maar ook voor zijn adembenemende uitzicht over de zee en de stad. Daarom dat velen het de meest aantrekkelijke toeristische attractie van de stad vinden.

Castelo de Palmela

Dit is een van de oudste bezienswaardigheden van Setubal. Het was vroeger een fort en werd gebouwd in de 12e eeuw. Verbazingwekkend genoeg is het nog steeds in goede staat omdat het in 1423 een facelift kreeg waarbij de muren werden versterkt.

Deze locatie zal niet alleen een geweldige historische plek zijn om te bezoeken, maar je kan er ook genieten van de natuur. Voor schitterende vergezichten wordt aanbevolen om in de avond een bezoek te brengen aan deze fantastische locatie.

Igreja de Jesus.

Als je op zoek bent naar één van de mooiste architecturale bouwwerken uit de geschiedenis van Setubal, dan is dit echt iets voor je. Het werd ontworpen in 1494 en het is een geweldig monument in Setubal. Oorspronkelijk was de historische locatie een kerk in gotische stijl en als je goed oplet, kan je het gotische aspect terugvinden, vooral aan de binnenkant van het dak.

Conclusie

Setubal is een prachtige stad in Portugal die je vele mooie ervaringen kan bezorgen. Je vindt er niet alleen historische gebouwen maar ook prachtige uitzichten op de stad en omliggende natuur.

We hebben hier een aantal van de beste plaatsen besproken die je kan bezoeken in Setubal. Het is echter zeer belangrijk om de autoverhuurdiensten te vergelijken zodat je de beste prijs krijgt wanneer je een auto huurt in Setubal. Het vliegveld is een goede plek om je auto op te halen als je een auto nodig hebt tijdens je vakantie. Je zal op de luchthaven ook het beste aanbod van huurauto’s aantreffen. Je kan ook luxe auto’s of sportauto’s huren in de stad of op de luchthaven als je op zoek bent naar iets anders. Autoverhuur in Portugal is goedkoop en er zijn veel bedrijven zoals Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Dollar etc.

https://www.autoportugal.nl