Zomer van de Fotografie
Image default
Particuliere dienstverlening

Een groothandel voor vloeren in laminaat, tapijt of vinyl

Als u een groothandel zoekt in laminaat, vinyl of tapijt, dan zit u goed bij Bel-BOS Trading. De vloerenwinkel heeft een ruim aanbod aan laminaat, vinyl en tapijten. Alle medewerkers hebben heel wat ervaring en zijn dus meer dan bekwaam om u te helpen bij uw keuze. Wenst u een onderhoudsvriendelijke vloer? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een vinylvloer. Kiest u liever voor wat meer gezelligheid? Koop dan een warme tapijtvloer in een mooi patroon. Als u een natuurlijke uitstraling verkiest, dan gaat u best voor een laminaatvloer. Bij BEL-BOS Trading kunt u rekenen op de beste kwaliteit. Zo worden alle tapijten in België zelf geproduceerd, waardoor u er zeker van kunt zijn dat de tapijten onder de beste omstandigheden vervaardigd zijn.

U kunt rekenen op een goede service

Een van de voordelen van BEL-BOS Trading, is dat u het hele assortiment aan laminaat, vinyl en tapijt online kunt terugvinden. Via de webshop kunt u namelijk alle producten online bestellen. Op die manier hoeft u niet helemaal naar Aartselaar te rijden om een nieuwe vloer te kopen. In enkele klikken kiest u uw favoriete vloer en betaalt u veilig uw bestelling. Het enige wat u vervolgens hoeft te doe is wachten op uw vloer. Dat duurt trouwens niet lang. De groothandel in laminaat heeft namelijk goede contacten met diverse transportbedrijven die een snelle en probleemloze levering garanderen. Wenst u toch liever langs te komen in de showroom? Geen probleem, u bent meer dan welkom.

Geniet van een groot assortiment

Bij BEL-BOS Trading , dé groothandel in laminaat, kunt u terecht voor een ruime keuze aan diverse vloeren. Dankzij een persoonlijke begeleiding kunt u erop rekenen dat u geen foute beslissing maakt. Neem dus contact op met de winkel als u interesse heeft in een nieuwe tapijt- of laminaatvloer. U kunt alle gegevens terugvinden op de website van BEL-BOS Trading.