Zomer van de Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Je woning beter presenteren op foto

Elke makelaar wil dat elk stuk onroerend goed dat hij verkoopt, aantrekkelijk is. Dit komt omdat, net als al het andere in het leven, eerste indrukken blijven hangen. Wanneer potentiële kopers naar een huis rijden dat te koop staat, moeten ze onmiddellijk worden aangetrokken door het prachtig onderhouden gazon en de prachtige buitenkant van het huis. Wanneer de entree en de uiterlijke kenmerken van een woning een dergelijke eerste reactie niet uitlokken, is de kans klein dat de koper genoodzaakt is om te kopen; dat wil zeggen, tenzij het interieur zo onweerstaanbaar verbluffend is. Dus hoe brengt een makelaar de uitstraling van een woning over wanneer hij online en op papier adverteert? Professionele vastgoedfoto’s kunnen de verkoop ondersteunen.

 

Vastgoedfotografie of Makelaarsfotografie

 

Makelaarsfotografie is net zo essentieel geworden als woningbouw bij het sluiten van de verkoop van onroerend goed. Omdat de meeste huizenkopers online zoeken, is het belangrijk voor makelaars om de eigenschappen in hun portefeuille op de best mogelijke manier te laten fotograferen. Kopers willen kijken naar foto’s – aantrekkelijk, verleidelijke foto’s – voordat ze een afspraak boeken om het huis te zien. Hier is een beknopte handleiding voor het beveiligen van die geweldige foto’s van onroerend goed die tot ondertekende contracten leiden.

 

Maak overdag opnamen, maar verwaarloos die elegante, serene avondopnamen niet. Het is ideaal om overdag een huis te fotograferen, wanneer de zon barst en de lucht blauw is. Dit zorgt altijd voor een verbluffend effect voor buitenopnamen. Creatieve fotografie van onroerend goed omvat echter ook nachtopnamen, vooral voor eigenschappen met professioneel ontworpen en geïnstalleerde verlichting. Avondopnames van de tuin verlicht met padverlichting of het zwembad verlicht met onderwaterverlichting stelt kopers in staat om een ​​unieke levensstijl te visualiseren.

 

Overweeg wat professionals in de luchtfotografie aanbieden. Luchtfotografie wordt sterk aanbevolen voor uitgestrekte eigenschappen. Met de opnamen kunnen potentiële kopers de onmetelijkheid van een woning zien en krijgen ze de mogelijkheid om de woning vanuit een ander perspectief te bekijken. De opnamen kunnen ook de gebieden rondom het pand bevatten, waardoor kopers een zicht krijgen op de interessante functies en een algemeen beeld van de hele buurt.

 

Nieuwe technieken

 

Zelfs met recente en indrukwekkende technologische ontwikkelingen voor digitale camera’s, zouden makelaars meer resultaten behalen door professionele onroerendgoedfotografen in te huren. Professionele fotografen hebben betere vaardigheden en kennis in het fotograferen van een huis of commercieel onroerend goed in het ideale licht en de beste hoeken. Ze hebben ook de meest geavanceerde apparatuur die onder alle omstandigheden kan schieten, of het nu bij zonnig weer aan de overkant van de straat is of onder een sombere hemel vanuit een helikopter.

 

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig om uw vastgoed sneller te verkopen? Of heeft uw makelijk onvoldoende kwaliteit in huis om goede foto’s te maken. Neem dan contact op met een specialist. Ik heb goede ervaring met de vastgoedfoto’s van ImmoVisual