Zomer van de Fotografie
Image default
Woning en Tuin

Professioneel advies van deze matrassenwinkel in de regio Antwerpen

Bij het verschonen van uw bed is het ook verstandig om regelmatig uw matras schoon te maken. Ook deze blijft namelijk niet helemaal schoon als u er elke dag gebruik van maakt. Als u pas een nieuwe matras heeft aangeschaft bij een matrassenwinkel in de regio Antwerpen is het verstandig deze goed te verzorgen. Buiten het regelmatig schoonmaken moet er natuurlijk extra schoongemaakt worden als u vlekken heeft. U kunt naar een deskundige beddenwinkel in de regio Antwerpen gaan om meer advies te krijgen. Bij Dormex te Wuustwezel, een matrassenwinkel in de buurt van Antwerpen, wordt u door een adviseur geholpen als u vragen heeft.

Uw matras regelmatig schoonmaken

Het is verstandig om uw matras regelmatig schoon te maken, bij voorkeur elke keer dat u uw bed opmaakt. Dit hoeft niet lang te duren. Het is vooral een goed idee om het matras wat te stofzuigen. Als het vochtig is, is het belangrijk het matras te luchten. Aangezien u elke nacht wat vocht verliest, kunt u dit het beste sowieso regelmatig doen. Als u dit tot nu toe niet heeft gedaan, is het een goed idee om dit vanaf nu te doen. Zeker na aanschaf van een nieuw matras bij bijvoorbeeld een beddenwinkel in de regio Antwerpen is dit verstandig.

Informeer hoe u uw matras moet schoonmaken bij vlekken

Als u net een matras heeft aangeschaft bij een beddenwinkel in de regio Antwerpen, is het vervelend als er gauw vlekken komen. Dit kunt u echter oplossen. Hoe dit het beste kan, hangt af van het soort vlek. Als het om bloedvlekken gaat, kunt u dit het beste met koud water doen. Voor urinevlekken of zweetvlekken kunt u gebruik maken van baking soda. Als u twijfelt wat u bij bepaalde vlekken kunt doen, kunt u het navragen bij een specialist. Bij matrassenwinkels in de regio van Antwerpen, zoals Dormex, kan een specialist hierbij helpen.