Zomer van de Fotografie
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een efficiënte en digitale boekhouder in Turnhout

U wilt graag zo efficiënt mogelijk boekhouden. Zo bent u niet alleen zelf minder tijd kwijt aan de administratie, maar kan ook uw boekhouder sneller en dus goedkoper werken. Bij een papieren boekhouding kost het vaak toch meer tijd om alles op orde te krijgen dan bij een digitale administratie. Wanneer u hier niet bekend mee bent, kan dat nogal spannend en ingewikkeld klinken. Gelukkig kan een boekhouder in Turnhout van QFK Tax Accountants u hierbij helpen en u wegwijs maken.

Tijd besparen met digitale facturen

Wanneer u papieren facturen verstuurt, kost dat nogal wat tijd. Na het opstellen van de factuur moet u deze uitprinten, in een envelop stoppen, frankeren en naar de brievenbus brengen. Vervolgens wacht u tot de post aankomt bij uw klant en uw klant de factuur betaalt. Niet alleen de bezorging van de post kost tijd, maar ook het klaarmaken hiervan kost moeite. Een digitale factuur stelt u op precies dezelfde wijze op, maar die hoeft u vervolgens alleen per e-mail te versturen. Dit scheelt een hoop tijdrovende handelingen en wachttijd.

Administratie sneller verwerken

Niet alleen het versturen van facturen is sneller online, maar ook het verwerken hiervan. Facturen kunnen direct vanuit een boekhoudprogramma verstuurd en hierin verwerkt worden. Hiermee bespaart u tijd die u normaal gesproken nodig heeft voor het handmatig invoeren van de factuur. U maakt uw eigen leven en dat van uw boekhouder een stuk makkelijker met een digitale administratie. De boekhouder in Turnhout maakt gebruik van een online boekhoudportaal waarin alle administratie digitaal verwerkt wordt.

Maak gebruik van hun online portaal

Het online portal van de boekhouder in Turnhout is veilig en op ieder gewenst moment van de dag bereikbaar. U kunt altijd uw boekhouding inzien en heeft toegang tot de actuele gegevens. Het portaal is goed beveiligd, waardoor u zich geen zorgen over uw data hoeft te maken. Deze zijn opgeslagen op meerdere plekken en verdwijnen niet zomaar.