Zomer van de Fotografie
Image default
Woningen

Een circulair huis bouwen verloopt vlot bij dit bedrijf

Ben jij op zoek naar een eigen huis, maar wil je dit liefst zo milieuvriendelijk mogelijk doen? Heb je eigenlijk niet zoveel ruimte nodig en zou je het graag met minder doen? Dan heeft Hasta La Vista Tiny Home dé oplossing voor jou. Dit bedrijf, gevestigd in Brecht, produceert tiny houses, minihuisjes als het ware, die circulair gebouwd zijn. Dit houdt in dat deze huisjes volledig gemaakt zijn uit hergebruikt materiaal. Zo’n circulair huis is met andere woorden de ideale manier om je CO2-uitstoot bij het bouwen zo laag mogelijk te houden.

Klein formaat, grote levenskwaliteit

Een circulair huis van dit bedrijf is natuurlijk heel wat kleiner dan de meeste huizen, maar dat wil niet zeggen dat ze daarom minderwaardig zijn. Integendeel, ze zijn minstens even gezellig én handiger om te onderhouden dan een gewoon huis. Bovendien kunnen ze door hun kleine formaat bij wijze van spreken overal geplaatst worden. Ben je mantelzorger en wil je jouw dierbare persoon graag bij jou in de buurt hebben, maar toch nog de nodige privacy bewaren? Dan kan een circulaire zorgwoning de ideale oplossing zijn. Zo’n huisje plaats je in je tuin, zodat je steeds in de buurt van de zorgbehoevende bent, zonder dat jullie daarvoor samen moeten wonen. Ook voor jongvolwassenen die een eerste woning zoeken, maar geen (betaalbare) plaats vinden op de huidige woningmarkt, kan zo’n circulair huis in de tuin van hun ouders een oplossing zijn.

Woon letterlijk en figuurlijk dicht bij de natuur

Wil jij na het lezen van dit artikel ook in zo’n circulair huis wonen? Bekijk dan zeker hun website en lees nog veel meer informatie. Je vindt er ook de contactinformatie waarop je met hen een afspraak kan maken. Heb je nog vragen? Stel ze dan ook aan hen via de contactinformatie op de site. Ze helpen je graag verder!

https://www.hastalavistatinyhome.be/