Zomer van de Fotografie
Image default
Woningen

Krijg ondersteuning van een vaardige vastgoedstylist

Een vastgoedstylist is een expert die een essentiële rol kan vervullen wanneer u uw woning wilt verkopen. U wilt namelijk dat uw woning vlot wordt verkocht en dat u zo snel mogelijk de overgang kan maken naar uw nieuwe woonst. Om dit te bewerkstelligen moet u ervoor zorgen dat het pand dat te koop staat een goede indruk maakt bij bezoekers. Dat gebeurt met een mooie inrichting en door de troeven van uw huis in de verf te zetten. Een vastgoedstylist van IntraStijl weet hierbij meteen aan de slag te gaan. Door een aangename sfeer te creëren bevordert u de inleving van de bezoekers en krijgen zij de gelegenheid om zich volledig in te leven in de woning. Daarmee kunnen ze al een eigen inrichting plannen of vergelijken met de bestaande inrichting hoe zij het gaan aanpakken. Die grotere interesse van meerdere kopers zorgt er indirect ook voor dat de waarde van uw woonst hoger zal liggen.

Welk interieur wordt er gebruikt?

Om het interieur in uw pand aan te kleden, moet er gebruik worden gemaakt van decoratie en meubels. U heeft wellicht geen zin om de pas verhuisde meubels terug naar het lege pand te brengen. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u gebruikmaken van de verhuurdienst. Bij IntraStijl is het mogelijk om luxe of kartonnen meubelen te huren en daarmee het huis in te richten. Aan een vast tarief kunt u voor zolang dat het nodig is deze meubelen gebruiken en indruk maken op elke bezoeker. Tevens is het ook handig om dit interieur te gebruiken voor de foto’s van uw pand die u wellicht op sociale media en immosites wilt verspreiden. Ga hierbij voor een inrichting waarbij alles klopt met een vastgoedstylist.

Twijfel niet om een afspraak in te plannen

Heeft u interesse in een vastgoedstylist van IntraStijl die u hele pand komt aankleden met mooie meubels en prachtige decoratie? Neem dan contact op met deze onderneming en vraag naar de mogelijkheden. Op die manier zal de verkoop van uw vastgoed beduidend vlotter verlopen.

https://www.intrastijl.be/